Електрически колела, eко велосипеди, eлектрически двигатели

ЕКО-Бъдеще

ЕКО-Бъдеще - 3.0 out of 5 based on 5 votes
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.10 (5 Votes)

 

ekobuisnes-treeХиляди дръвчета ще бъдат раздадени в Деня на Земята. Инициативата е на входа на Южния парк в София при бул. „Витоша” и ще продължи от 9 до 20 часа.

Над 3000 дръвчета, основно бор и цер, се очаква да намервят своите нови притежатели. Акции ще има и в други градове в страната.

 

Продължава и кампанията по пролетното почистване на София, която е от началото на месеца и ще продължи до 27 април. До момента близо 9000 души са се включили в нея.

Денят на Земята се чества от 42 години. През 1970 г. се създава съвременното екологично движение, което възниква първо в САЩ. Сенатор Гейлорд Нелсън е основоположник на идеята. Над 170 държави се включват в инициативата, като всяка година се организират различни събития, целящи да привлекат общественото мнение към проблемите на околната среда.

 

дръвчета ще бъдат раздадени в Деня на Земята. Инициативата е на входа на Южния парк в София при бул. „Витоша” и ще продължи от 9 до 20 часа. Над 3000 дръвчета, основно бор и цер, се очаква да намервят своите нови притежатели. Акции ще има и в други градове в страната.

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

 x 

Caffe 125 cc, модел 2016

Магазин за скутери

Тунинг на скутер

Нагоре