Части за скутери

Фирма SCOOT предлага богата гама резервни части за скутери и електричаски велосипеди. Разгледайте нашият

Scoot Mагазин

Сервиз на скутери

Фирма SCOOT предлага професионалени сервизни услуги за вашият скутер, електрическо колело или мотор. Полезни съвети и информация можете да откриете в категория

Сервиз

Промоции

Актуални промоции и информация за фирма SCOOT можете да откриете в категория

Промоции

 66 route е една от най-известните магистрали в USA. Ние от Scoot знаем, че няма как да отидете до там със скутерите които ви предлагаме. А и у нас карането на скутер на магистрала е забранено. Затова, за компенсация и защото имаме повод:

Ние ви даваме 66 месеца гаранция за модел BALKAN.

Предлагаме ви тази голяма гаранция, защото сме сигурни в модела и защото отзивите на нашите стотици клиенти – са положителни.

66 месеца гаранция за мотопед - модел BALKAN

Изминаха точно 5.5 години от продажбата на първите 2 мотопеда от този модел, пристигнали от заводите на QINGQI за ЕXPO изложението през 2008-ма година. За този период успяхме да направим много тестове и да съберем стотици впечатления от щастливи собственици на мотопеда BALKAN.

През 2008-ма година моделът бе посрещнът с недоверие от мотористите. Хората търсеха нещо лъскаво, имиджово с изглед на скутер. Не харесваха работният вида на BALKAN (тогава с името КЛАСИК).  Не удобряваха скоростите, шума от веригата, нуждата да се прекрачва като мотоциклет и израза работна машина.

Само 2 години по късно мотопедът BALKAN стана любим на повечето колеги.

Мощността от полуавтоматичните предавки беше високо оценена и посочена като предимство пред скутерите - особено по планинските пътища на Стара планина. Моделът BALKAN е значително по- бърз от скутерите.

Представянето на мотопедът в България не би се случило без китайска помощ и договорът сключен със заводите на Lifan - производител на моделите HONDA, Innova, Astera, Supra.

Предвид търсенето на мотопедът BALKAN в страната с цел да запазим доверието на клиентите в този мотор и в услугите предлагани от фирма Scoot – Ви съобщаваме, че при какъвто и да било проблем с двигателя ние ще ви го заменим. Дори и да не сте от София, където се намира сервизът за скутери на Scoot.


Ако сте в с.Столетово където нямаме сервиз, ние ще ви изпратим НОВ двигател по кориер.

Така BALKAN ще ви надживее. За да го карат и внуците, ;)

ПРОМОЦИЯ: за март 2016 - подарък към всеки закупен мотопед BALKAN – мото MP3 player + вградени колони.

 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Caffe 125 cc, модел 2016

Скутер или мотопед на лизинг

Тунинг на скутер

Нагоре