Части за скутери

Фирма SCOOT предлага богата гама резервни части за скутери и електричаски велосипеди. Разгледайте нашият

Scoot Mагазин

Сервиз на скутери

Фирма SCOOT предлага професионалени сервизни услуги за вашият скутер, електрическо колело или мотор. Полезни съвети и информация можете да откриете в категория

Сервиз

Промоции

Актуални промоции и информация за фирма SCOOT можете да откриете в категория

Промоции

шофиорски курсове за категория А и А1

Фирма Scoot  организират безплатно практическо обучение НА ЗАКРИТ или ОТКРИТ полигон за шофьорски курсове - категория  AM и А1 на   01.07 от 9:30  до 12:00 ще има мото курс.
Това ще е еднодневен мото курс и ще се проведе на бул. Черни Връх 65, до бензиностанция ЕКО.

 

 На полигона на сервиза за скутери - Scoot, ще бъдат подредени елементи близки до оригиналните при изпит за категория АM и А1. Преди преминаването през елементите всеки бъдещ моторист ще бъде инструктиран от професионален инструктор. Продължителността на обучението и теста за всеки ще е от 30 до 60 минути.

Мото-събитието е уникален шанс за всички, които са решили да изкарат категория АM или А1, но се притесняват от първата среща с мотор и от това какво да очакват след като се запишат в официален курс за категория А или А1.

Вместо да карате нелегално и рисковано с приятели, по черните пътища и поляните имате реален шанс да тествате голям мотор и да прецените възможностите си.

Освен, че ще придобиете реална представа за курса за категория А и А1 имате шанс да спечелите и награда.мото-категория

 

 

Запиши се за БЕЗПЛАТНИЯ практически курс за категория А и А сега!

 

Най-добрият в изпълнението на фигурите от полигона, ще спечели  наградата на Инструктора:)

Но наградите не свършват с това.

Неговите подвластници също ще се качат на почетната стълбица.

2-рият в изпълнението на фигурите от полигона ще получи -не материлани спомени.

 

И за да докажем за пореден път, че фирма SCOOT винаги предлага нещо повече на своите клиенти ще има безплатни дрифт трайк демонстрация за всеки.

За всички останали мотористи, участвали и  изпълнили фигурите, ще останат знанията получени от инструктора и впечетленията от първата срещата с мотора. Така всеки ще може да прецени дали мотоциклетът ще е тяхната бъдеща цел и дали са готови за тази стъпка.

Важно е да се знае, че кандидатите за участие в БЕЗПЛАТНИЯТ подготвителен курс за категория А и А1 - не трябва да притежават съответните категории. Ще се допускат мотористи с категория М или без книжка, но навършили 18 години.

Запиши се за БЕЗПЛАТНИЯ практически курс за категория А и А сега! 

 

шофиорски курсове за категория А и А1Всички упражнения ще бъдат заснети и качени в Youtube, във видео канала на фирма SCOOT. Освен ако някой изрично посочи, че не желае да бъде сниман.

Използваме възможността да обявим за всички притежатели на скутери, мотопеди и мотори закупени от фирма SCOOT, че могат да се възползват от БЕЗПЛАТНА теория за категория АМ – решаване на листовки.

Пролетта идва. Възползвайте се от шанса, който се открива пред вас и през лятото може да сте част от големите мото-клубове или просто да пътувате където си пожелаете.

С категория А или А1 магистралите вече няма да са забранени за вас!

 

kategoria-a 07

 

За записване за БЕЗПЛАТНИЯ практически курс за категория А и А1,AM - изпратете запитване във фирмата, като посочите удобен за вас час за 03.06.17 . Задължително оставете име и телефон за обратна връзка.

След разглеждане на вашата заявка ще получите потвръждение от фирма Scoot.

Запиши се за БЕЗПЛАТНИЯ практически курс за категория А и А1 сега!

 

 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Caffe 125 cc, модел 2016

Скутер или мотопед на лизинг

Тунинг на скутер

Нагоре