Части за скутери

Фирма SCOOT предлага богата гама резервни части за скутери и електричаски велосипеди. Разгледайте нашият

Scoot Mагазин

Сервиз на скутери

Фирма SCOOT предлага професионалени сервизни услуги за вашият скутер, електрическо колело или мотор. Полезни съвети и информация можете да откриете в категория

Сервиз

Промоции

Актуални промоции и информация за фирма SCOOT можете да откриете в категория

Промоции

 

Ето че СЕЗОНА  пак се задава –няма зима и сърцето ми не спира! Време за подготовка, настроение, и мото ПЪТЕШЕСТВИЯ. Време да покажем внимание и мисъл към най-любимите хора и ….да ги изненадаме ! Често това да подариш подарък, грижата и подготовката докато го избираш и опаковаш доставят дори повече удоволствие от това да получаваш подарък…Особено ако е за някой много специален човек…

Ако любимият/любимата е моторист/ка, а ти не караш мотор ,а искаш да се научиш… Или просто ти трябва идея за подарък ето няколко предложения, подбрани в зависимост от различния бюджет…

 

Безплатно практическо обучение НА ЗАКРИТ или ОТКРИТ полигон за шофьорски курсове -категория А AM и А1 на   16.04 от 11 до 13:45 ще има мото курс.
Това ще е еднодневен мото курс и ще се проведе от 11:00 на бул. Черни Връх 65, до бензиностанция ЕКО.

Може да подарите и първа вноска (75лв)  за А категория курс и ще ви останат още 300лв за доплащане които могат да се платят на още 3 вноски.

НАШИТЕ еднодневни екскурзии включват пътуване до красиви, действащи манастири в околностите на София. В малки групи до 5 скутера. Прочете повече за груповите скутер трипове и предлаганите дестинации.

50 лв. за скутер двойка /шофьор и пътник/
40 лв. за скутер соло /само шофьор/
30 лв. за пътник

 

НОВ акумулатор за мотор или скутер на различни производители с всякакви амперажи и размери.Можете да имате щастлив старт и чудна ИСКРА.

ЦЯЛОСТНА диагностика за установяване на състоянието на превозното средство и откриване на проблем.За моделите с бордови компютър Извършваме диагностика и ремонт инжекционни системи- скутери, мотоциклети, (мотори).

ПОКРИВАЛО за мотор

Няма моторист, който да не си обича мотора и на който да му е все едно дали моторът му ще стои директно под дъжда или ще събира прах, там където е паркиран. Особено ако изберете хубаво, термо-покривало, което да изолира от влага.

МОТО ръкавици

Едни хубави,  мото-ръкавици винаги радват, особено ако вашият човек няма такива или има, но вече стари и изтъркани.

 ФЕШЪН  мото-екипировка, за мотори и всякакви други джаджи, свързани с мотори винаги предизвикват усмивка у истинския мото-скутер-фен.Протектори за ръце и гръб, наколенки и други предпазни средства.

РЕЗЕРВНИ части за италиански, японски и китайски модели скутери и мотори.  Предлагаме  и извънгаранционен сервиз на  мотори-скутери. Ние ще сменим старите части на вашия мотор-скутер.

 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Caffe 125 cc, модел 2016

Скутер или мотопед на лизинг

Тунинг на скутер

Нагоре