Части за скутери

Фирма SCOOT предлага богата гама резервни части за скутери и електричаски велосипеди. Разгледайте нашият

Scoot Mагазин

Сервиз на скутери

Фирма SCOOT предлага професионалени сервизни услуги за вашият скутер, електрическо колело или мотор. Полезни съвети и информация можете да откриете в категория

Сервиз

Промоции

Актуални промоции и информация за фирма SCOOT можете да откриете в категория

Промоции

Българско електрическо колело - Aктуално и Eвтино!

Световната тенденция за развитие на електрическите коли роди идеята за еко придвижване и на 2 ретро колела. Електрическите колела ще се разпространят по-бързо от електромобилите и oт Scoot.bg казват, че 2017 година е определена за СТАРТ на електрическите колела.

Ето какво РАЗРАБОТИХА нашите ПИРАТИ:

Промо стойността на показаното  ЕКО колело е  1259 лв (до 31март 2017година), в сравнение с 10 000 лв за една сложна кола. Затова, Scoot.bg се идентифицира с Е-велосипедите които ще навлязат много по-бързо на пътят, поради ниската си себестойност и изключително нисък разход - от 20 стотинки на 100 км.

 Волтаж: 36 волта, Мощност: 500 вата, Макс. скорост 33км/ч .за  135мм /задни уши/

2. Контролер 22А
3. Дръжки спирачки със сензор
4. Масур за газ
5. LCD дисплей sw900- 40km maxs speed
6. PAS/Pedal Assistant Sensor/- сензор за педалите

 7.батерия icr18650 36v/6.9a

6.8a Li-Ion Батерия Samsung  проoмо до 31.03.2017

 

Вариантите, в които се предлагат еко колелата, са 250W, 500W, и 1000W, като за тези двигатели предлагаме и 2 варианта на батерии – ACID и LiPo4.

Всичко това може да бъде събрано и тествано в специализираният ни сервиз, на бул. Черни Връх 65 в София.

Най-важното, което можете да получите за изграждането на вашият еко велосипед е ПРЕЦИЗНА консултация с цел да изберете най-подходящия продукт за вашите нужди.

Пробегът на еко велосипеда на Scoot.bg е около 40 км с едно зареждане, което може да извършите на всяко място, снабдено с електричество, предвид малкия обем и килограми на колелото.


Детайлна снимка на еко колело

От гледна точка необходимостта от инфраструктура смятам, че електрическият велосипед е превозно средство което може да се ползва ежедневно - всеки ден срещаме Велосипеди и скутери които преминават между автомобилите и се нареждат отпред на светофарите с мотото – Пръв в Задръстванията – спокойно бих сравнил ЕКО велосипеда със СКУТЕР .

Предвид продължаващите протести заради високите цени на горивата смятам, че ЕКО велосипедът е изключително удобно превозно средство за всеки ПРАКТИЧНО-РАЗУМЕН ЧОВЕК.

 

Както и да го гледате - все си е готино. Българско (е, само е сглобено тук но пък е-екологично чисто, маневрено и не на последно място добро за физиката (стига да не се глезите с "електриката" постоянно :)

Електроколело-ретро-23

Изберете своето е-колело сега!

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Caffe 125 cc, модел 2016

Скутер или мотопед на лизинг

Тунинг на скутер

Нагоре