НачалоНовиниПолицаи в действие

Scoot Новини

Полицаи в действие

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Служители на Общинска полиция на велосипеди, по четирима в Борисовата градина и в Южния парк, ще заместят пешеходните патрули. Целта е по-бърза реакция при сигнали за нарушения или престъпления, съобщи Булфото. “Не е нормално да върви патрулен автомобил в парка, същевременно патрулите трябва да са мобилни,” отбеляза Стефан Стефанов, началник Общинска полиция.

Полицаи в действие - на колело

Подобно на колегите си от морето, столичните велополицаи са облечени в различни от обикновените униформи. Новият отряд ще е с къси панталони, маратонки и тениски с дишаща материя.

Всички полицаи, които ще въртят педалите из столичните паркове са доброволци, а желаещи не са липсвали. Освен грижите за обществения ред в парковете, велополицаите ще се превърнат и в атракция за гражданите.

Служители на Общинска полиция на велосипеди, по четирима в Борисовата градина и в Южния парк, ще заместят пешеходните патрули. Целта е по-бърза реакция при сигнали за нарушения или престъпления, съобщи Булфото. “Не е нормално да върви патрулен автомобил в парка, същевременно патрулите трябва да са мобилни,” отбеляза Стефан Стефанов, началник Общинска полиция. Подобно на колегите си от морето, столичните велополицаи са облечени в различни от обикновените униформи. Новият отряд ще е с къси панталони, маратонки и тениски с дишаща материя. Всички полицаи, които ще въртят педалите из столичните паркове са доброволци, а желаещи не са липсвали. Освен грижите за обществения ред в парковете, велополицаите ще се превърнат и в атракция за гражданите.

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

 x 

Caffe 125 cc, модел 2016

Магазин за скутери

Тунинг на скутер

Още по темата

Нагоре