НачалоНовиниВодородни скутери

Scoot Новини

Водородни скутери

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Станция за зареждане на водороден скутер

Министерството на икономическите въпроси на Тайван обяви нов стандарт на безопасност и надеждност за мотоциклети на водород. Въпреки това, днес има фабрики във развитие на задвижвани с водород, скутери, които отговарят на новия стандарт готови за масово производство.Заместник министърът на Тайван Tu Дзъ-чун заяви, че новият стандарт за водородните мотоциклети е нов набор от цялостни стандарти. Също така, министерството работи по световен стандарт за такива превозни средства, като се вземе предвид бъдещото, износ на технологии за водородно гориво.

 

Около 30, задвижвани с водород скутери са били дълго тестванина трасе ( в градските райони, планинските региони, крайбрежните зони. Според заместник-министъра, тези скутери произвеждат само топлинна енергия, вода и електричество, и не излъчват въглероден двуокис.

Изпробваните скутери саснабдебденис балони с водород при ниско налягане, те са по-сигурни, отколкото техните колеги с високо налягане. За да направите водород със стабилно производиство използвате новите възмовности - катализатори, които стабилизират процесите.

Scoot er производителите вече искате да оборудват магазини за удобство на водородни горива, бензиностанции и магазини, които продават скутери, за да бъде толкова лесно да обменят празните бутилки с нови. По този начин, правителството няма никакъв ефект върху инфраструктурата за зареждане на такива превозни средства. Бутилките тежат 4.4 кг, което е по-леко от литиево-йонна батерия, използвани в електрически автомобили.

Най-високата скорост за скутер на водород е 70 km / h с две бутилки(8.8кг) скутер - 90 грама на водороден газ - скутер може да стигне до 50 km пробег Клиентите могат да закупят 90 грама водороден газ за 30 тайвански долара (или 0,9 евро (1 NT $ = ~ 0,03 EUR)).

Електрическата кола с литиева батерия изминава - 150 - 170 км. Скутер на "водород" може да измине до 260 km.

Що се отнася до високата цена на скутери на водородното гориво. Предвижда се задвижвани с водород скутери да се продават в 2015 г. - 100 000 единици, като цената на оборудван скутер ще бъде около 70 000 тайвански долара (2100 евро).

Производителите планира да продадът скутери на водород в Югоизточна Азия, Тайван и континенталната част на Китай, където има голямо търсене на двуколесен транспорт. В момента тайванското правителство субсидира само електрически автомобили, които използват литиеви батерии. Всичко с времето си.

 

 

 

 

 

Що се отнася до високата цена на скутери на водородното гориво. Предвижда се задвижвани с водород скутери да се продават в 2015 г. - 100 000 единици, като цената на оборудван скутер ще бъде около 70 000 тайвански долара (2100 евро).

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

 x 

Caffe 125 cc, модел 2016

Магазин за скутери

Тунинг на скутер

Още по темата

Нагоре