x 

Количката е празна

Части за скутери

Фирма SCOOT предлага богата гама резервни части за скутери и електричаски велосипеди. Разгледайте нашият

Scoot Mагазин

Сервиз на скутери

Фирма SCOOT предлага професионалени сервизни услуги за вашият скутер, електрическо колело или мотор. Полезни съвети и информация можете да откриете в категория

Сервиз

Зимният празник може да бъде наистина разнообразен с фирма Scoot

Зимният празник може да бъде наистина разнообразен. За всеки, който иска да опита всичко, Майерхофен е в долината Цилертал перфектната Дестинация: от класически дърворезби чрез фрийрайд и (x3) фрийстайл  стръмните Австрийски наклони са едно истинско приключение; от най-добрата пудра-сняг-парк добавяйки и  романтични нощи в иглу - за емоция-опаковани в снежно настроение . Посетителите могат също така просто да да карат ски в спокойна атмосфера, без стрес или да отседнат в уютни селски алпийски хижи.

Изгледa към планините на Майрхофен, Фото: TVB Майрхофен Laurin Мозер



Тази година началото на зимата в Майрхофен ще бъде по-зрелищно от всякога. Само няколко седмици след сезонa,  на Penken планина действието, ще е Екстремни  състезания , в които екипи от четирибойци ще се състезават един срещу друг в ски алпинизъм, парапланеризъм, планинско колоездене и каране на 3ски или сноуборд.

Този екшън на откриването ще отбележи началото на сезона, в който са гарантирани  всички форми на емоция. Емоциите са централната част на зимата в Майрхофен. Те  превръщат ски ваканциите в перфектни преживявания - с височина, че всеки ГОСТ може да избира индивидуално. Майрхофен  романтичен и спокоен,поглеждайки надолу към Земята представяйки го извисено и ултра-спортно.

 

Подходящ за възрастова група от 12 до 63 години

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

SCOOTer PitStop - смяна на ремък

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com