НачалоНовиниKитайските скутери

Scoot Новини

Kитайските скутери

Kитайските скутери - 4.5 out of 5 based on 2 votes
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)

 Някои  колеги са против китайските скутери(GY6), но според нас всичко зависи от шофьора и поддръжката. Решете за себе си!

Без значение, коя марка ще изберете, ние ви препоръчваме да се насочите към мотопед или скутер, който разполага с поне 12“ джанти, добро окачване и може да вдига скорост от 70-80 км/ч бързо и лесно. Това е важно не само за вашия комфорт и удоволствие, но също така и за БЕЗОПАСНОСТ!

Не на последно място е цената. Това е един от факторите, които насочва много хора към мотопед или скутер, а не към голям мотор.

Европейските марки скутери варират между 3 500лв. и 6 000лв., за нов.

В годините ние от SCOOTнамерихме златната среда, между качество и цена за нов скутер. Цените на скутерите варират от 1 200лв. до 1 600лв., а моторите (над 125сс) започват от 1 900лв. Разгледайте нашия онлайн магазин за скутери или се свържете с нас, ако имате повече въпроси.

И това не е всичко. Можете да кандидатствате онлайн за скутер или  мотор на лизинг, още сега.Така до ден-два, ще карате своя първи мотопед, скутер или мотор и ще се забавлявате.

 Сутрин вечер скутеризъм ,здрав и бодър организъм!

Някои колеги са против китайските скутери(GY6), но според нас всичко зависи от шофьора и поддръжката. Решете за себе си! Без значение, коя марка ще изберете, ние ви препоръчваме да се насочите към мотопед или скутер, който разполага с поне 12“ джанти, добро окачване

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

 x 

Caffe 125 cc, модел 2016

Магазин за скутери

Тунинг на скутер

Още по темата

Нагоре