НачалоНовиниСКИ сервиз

Scoot Новини

СКИ сервиз

СКИ сервиз - 4.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

 

 

 За заточването на кантовете трябва да имате добро фиксиране на ската/борда и настройка на ръчният инструмент според желаният ъгъл на заточване.Това е най трудоемкият процес.Предлагаме и  лепене на кантове.

скисервизПри образувани дълбоки дупки на ската до нейната основа се попълва се метал грип ,а след него се полага пластмасовата база според цвета на основата*специализиран восък.Основата/базата се  почиства  чрез изгребване. Това премахва мръсотията от  стар восък ,но базата е след това е леко грапава което подобрява  усвояването на восък.  

Поставянето на топла вакса *кола маска* се извършва на ръка, по-голямата част от сервизите го правят с помощта  машина, но  ние от SCOOTго правим ръчно , за по-дълбоко  абсорбиране . Отнема повече време до като се уверим ,че ски Базата разполага с пълно  абсорбиране на восъка.

 Искаме да се  консултираме с вас кога и къде ще релаксирате със ски, за да сме сигурни, че ските са приели правилния восъка, това е от решаващо значение за постигане на максимално плъзгащо свойство и минимално съпротивление - ние не използваме универсален восък като повечето ски и сноуборд сервизи.

След няколко часа на охлаждане – Ските  вече са готови за роторната восъчна  четка, за да изградят структора и да направят  ската/борда гладка, без восъчно несъответствия. Ние използваме различни видове четки,  по няколко пъти за оптимизиран финал.

Всичко това и още можете да намерите в ски-сервиз SCOOTна Черни Връх 67 на път за Витоша  бихме могли да обслужим вашите ски Експресно +35%. За 1 час на марките(Stöckli, Salomon, Atomic, Nordica, White-Doctor, Rossignol, Volkl, Elan, Dynastar) сноуборд дъски Burton, Dakine, Nitro, flow, drake, k2

На професионално подготвените склонове в Европа, ще бъде добре да имате добре подготвени ски или сноуборд дъски.

Не забравяйте каска за вашата безопасност дори Шумахер я ползва.

Защо  да се харчат всяка година пари за нова ски екипировка? Като ние можем да ви предложим пълен сервиз само за  18.90лв

 

 

Как сами да си сервизираме ските

 

Поставянето на топла вакса *кола маска* се извършва на ръка, по-голямата част от сервизите го правят с помощта машина, но ние от SCOOTго правим ръчно , за по-дълбоко абсорбиране . Отнема повече време до като се уверим ,че ски Базата разполага с пълно абсорбиране на восъка.Stöckli, Salomon, Atomic, Nordica, White-Doctor, Rossignol, Volkl, Elan, Dynastar)сноуборд дъски Burton, Dakine, Nitro, flow, drake, k2

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

 x 

Caffe 125 cc, модел 2016

Магазин за скутери

Тунинг на скутер

Нагоре