НачалоНовини+17 градуса през Ноември-Всички сме хора

Scoot Новини

+17 градуса през Ноември-Всички сме хора

+17 градуса през Ноември-Всички сме хора - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

  Ноември  ще е като септември  и ще започне с топло време, като постепенно температурите  се повишат. По-чувствително повишение ще се усети за максималните температури. Това прогнозират синоптиците от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН.

Условия за слаби слани ще има по високите западни полета в началото на месеца. Очаква се разкъсана облачност, като на места през деня ще намалява до слънчево време.

Увеличение на облачността синоптиците прогнозират за средата на първото десетдневие.До края на периода тя ще е значителна, като ще има и валежи. Температурите ще започнат да се понижават в края на десетдневието.

Студен въздух ще продължи да проникваот север и през първите дни от второто десетдневие. Времето ще се задържи хладно, но не се очакват съществени валежи.

В средата на периода температурите ще се повишат... 

 

СРЕДСТВА за защита от Студ и дъжд

Ремък или верига ,ако сте спукали мото гума,може би имате електрически проблем , просто машината не иска да запали просто ни се обадете за да ви окажем помощ.

 

 

 

Септември ще е октомври и ще започне с хладно време, но постепенно температурите ще се повишат. По-чувствително повишение ще се усети за максималните температури. Това прогнозират синоптиците от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН.

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

 x 

Caffe 125 cc, модел 2016

Магазин за скутери

Тунинг на скутер

Нагоре