Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

  Събужда у нас копнежа за по-прост живот? М1 поглед към новия БАЛКАН веднага се виждат елементи от минало време - малък метален контейнер с форма на сълза, прост кръгъл фар, дебели гуми и черна рамка. Този мотор изглежда, че е жив ... от преди 40 години в съответствие с духа на старата раса. Вероятно не е голям мотоциклет - в класа на 250, по-скоро джудже. Ако тежите повече от 95 кг или сте по-висок от 185 см не е за вас. Но ако се поберете в тези стандарти, и искате да се вози най-вече из града на светлина извън пътя и околното пространство, ще бъдете изпълнени с гъвкавостта на двигателя и лекотата на цялата структура. 

Раздвоения дух

 Произвежда 17.6 к.с. и 19,5 Nm. Не е ли достатъчно? В действителност, в класа на 250ccстандарт е 25 кw, но нашият двигател е комбинация от старите и новите(ОHC Давай гас и се не бой!) - със впръскване на гориво, но все още е с въздушно охлаждане. Красиви ребра блестят в черна рамка. 

Двигателят се предлага както подобава  - леко вибрира . Максималната скорост не прати колене, ба ... просто е слаб - 125km / h. Предимството на устройството е, обаче, ускорение, несравнимо по-добро, отколкото в клас 125, тук ние смятаме, че тези няколко конски сили и Nm има повече моштност. Също така по време на изпреварване - с 90km / h не трябва да дадете твърде много газ, за да се чудите дали ще успеем да изпреварим  камион пред нас. М1 е сделка без колебание. 

Ниско тегло, ниска мощност, ниско гориво!

Ниско тегло и гориво-инжектиране също има и друго предимство в изгарянето на газовете и разхода варира около 3.5L за сто, и това  е наистина еко .  

Самолетко

Спирачната система е добре сметната на мотоциклета, както на предната и задната имаме голям диаметър спирачни дискови и оплетки(стомана). На предната  имаме спирачен цилиндър и 4 бутални челюсти. Това е един наистина силен набор, които ефективно и бързо ще унищожи нашата скорост и като се вземе предвид факта, - че М1 не е демон на скоростта. 

Недостатъци

  Мотоциклетът е идеален, но цената му е прекалена-прави го недостъпен. Въпреки, че това може да е добре, защото този елемент неповторим-душата вози себе си.Също така трябва да имате шофьорска книжка A2, така че публиката е малко, защото всеки ще иска да има повече от 17.6 kв. Двигателят е изпитан на високи обороти, но може да бъде още по-динамичен. Спирачната сила значително намалява скоростта, това може да бъде опасно в градска езда.Притежава часовник с индикатор за гориво? Изглежда много ретро. Определено вместо това, аз предпочитам нещо елктронно! 

м1+м2moto1anfaz

Мощност макс. 17.6 к.с. / 8000 оборота в минута Макс. усукващ момент 19.5 Nm / 6500 оборота в минута V-Max 120 km / h капацитет на резервоара за гориво 14 L

Двигател: тип V-образен-2 цилиндров 4 клапана OHC изместване 250 куб.система за впръскване на горивото

Двигател:скоростна кутия ръчна Брой предавки 5  Multi-диск мокра, трансмисия верига

Окачване: преден телескопична вилица заден Двойна шок

Спирачки: преден Single-диск, 4 бутални челюсти заден  диск

предна гума  100 / 80-17  задна гума 130 / 90-15

м1, м2, 250cc, a2, двигател за мотор втора ръка, кросови мотори втора ръка, кросови мотори 125 кубика, за кросов мотор, двигател за мотор цена

М1  е мотоциклет за  трудни момчета .

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Caffe 125 cc, модел 2016

Тунинг на скутер

Още по темата

Нагоре