НачалоПРОМОЦИИМотоциклетът BALKAN 125 на фирма Scoot

Мотоциклетът BALKAN 125 на фирма Scoot

Мотоциклетът BALKAN 125 на фирма Scoot - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Мотор BALKAN 125 cc

Мотоциклетът BALKAN 125 на фирма Scoot,

определено ще задоволи изискванията на феновете на този тип мотори. Фирма Scoot се стреми да задоволи нуждите на широк кръг мотористи. Ние предлагаме основно 50 cc мотори и скутери, но клиентите ни с  категория А могат да се възползват .

Сигурно вече сте се убдили в предимствата на нашият 50 cc модел BALKAN, затова решихме да ви предложим по-мощен вариант на модела. С новият 125 cc BALKAN ще можете да шофирате навсякъде. По-тясната рама, в сравнение с мощните байкове, ще е вашето основно предимство на пътя. Определено ще изпреварите много по-мощни мотори - особено в задръстванията. Това е и нашето мото - Пръв в задръстванията. Но не само това - Ние винаги се стремим да ви предложим само най-доброто. Не винаги бързият мотор или скутер е комфортен и сигурен. А новият BALKAN 125 определено ще ви впечатли с приятна возия и комфорт. Ако търсите истински полезен и комфортен мотор – BALKAN 125 на фирма Scoot е сглобен точно за вас. Свържете се с фирма Scoot още днес - мото-сезонът сега започва за вас. Бъдете неотразими на пътя. ;)    Балкан 125  

Сигурно вече сте се убдили в предимствата на нашият 50 cc модел BALKAN, затова решихме да ви предлжим по-мощен вариант на модела. С новият 125 cc BALKAN ще можете да шофирате навсякъде.

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

 x 

Caffe 125 cc, модел 2016

Магазин за скутери

Тунинг на скутер

Още по темата

Нагоре