x 

Количката е празна

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 
ATV поддръжка и сервиз

Пролетта дойде, а за някои от нас, това е най-доброто време на годината. Това е истинско удоволствие за тези, които обичат хладен въздух-есента и шумоленето на листата. Ако предпочитате лятото и жаркото слънце, то есенната разходка е за вас, момент нека да започнете подготовката за ATV сезона.

1. Смяна на течности

Част от задължителните АТВ услуги, така че се опитайте да го включите в подготовката на АТВто за зимата. Водата често прониква в маслото  на ATVто, когато вие пресичате дълбок ров, пълен с вода, или  формира  конденз от промените в температурата.

Ако оставите водата в механизмите на ATV, може да доведе до преждевременно износване и изходни компоненти на машината,а ако живеете в студен климат, водата може да се замрази и да образува лед, с увеличение на обема на леда, може да наруши целостта на машинните части. За да се избегнат подобни проблеми се препоръчва по честа  на маслото в двигателя, както и маслото в скоростната кутия и  преглед на колела със задвижващ механизъм. Водното масло е лесно да се види с просто око - то има млечнобял цвят.

2. Смазването на двигателя

Смазочната система - това е важен етап от подготовката за зимата на ATVто. Разбира се, може да се чудите защо количеството в двигателя е строго определено,защо двигателните части са  наводнени в масло. В действителност,по малкото количество маслото на двигателя е в земята на дъното, оставяйки горните части, включително цилиндри, бутала и пръстени в сухо състояние, което може да доведе до корозия. За да обработите  двигателя, извадете въздушния филтър и стартирайте  машината, и след това се впръсква  петрол директно в смукателните отвори на карбуратора . Първото, намаляване на оборотите на двигателя  ще доведе до много дим, но имате нужда от повисоки обороти, за да отворите газта, за да може двигателят да работи достатъчно дълго, така че маслото да е покрило всички детайли.

3. Извадете батерията

Дълготрайно съхранение на батерията в студено време може да доведе до пълен провал. За да удължите живота на батерията на вашето ATV поне няколко сезона, трябва да го извадите от машината и да го съхранява в топло помещение. Препоръчително е да съхранявате батерията на рафт или върху дървена стойка на пода. За да се поддържа батерията в работно състояние трябва презареждане в продължение на няколко часа всеки месец.

4.   Гориво лечение

Добавянето на стабилизатора към гориво преди началото на зимата ще помогне за предотвратяване на изсушаване на бензин в карбуратора и запушване. Тази проста процедура може да ви спести много време и пари в идващата пролет. Ето защо, преди последното му пътуване  тази година Напълнете необходимото количество стабилизатор в резервоара, и ако няма да пътуват с ATVто, просто стартирайте двигателя за няколко минути.

 Специално отношение към АТв та 

SPORTSMAN 800EFI, SPORTSMAN 500EFI CAMO, OUTLAW 525 S LIMITED BLACK&GOLD, SPORTSMAN 400 HO, Polaris OUTLAW 450  както и всички Тайвански 4x4 atv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ATV china, atv 150cc, части за атв, атв до 2000лв, детско атв, shinerey, atv bull, atv qm 250-2b, yamaha raptor, kawasaki kfx, атв сервиз

 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

SCOOTer PitStop - смяна на ремък

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com