НачалоСервизМоторизирани велосипеди

Моторизирани велосипеди

Моторизирани велосипеди - 3.0 out of 5 based on 4 votes
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.13 (4 Votes)

Моторизирани велосипеди работа като подпомага си върти педалите с електрически безчетков хъб технология за задвижване, която използва невероятно силни редки магнити наречени НЕОДИНОВИ.
Ако сте собственик на обикновен велосипед, лесно можете да замените предното колело на E-BikeKit ™с безчетков хъб мотор комплект поставен на колело.

E-BikeKit колелото използва захранван с батерия, електрически ток, за да наелектризира  магнитите з в главината  за подпомагане на вашето естествено въртене на педалите. Или с помощта на палеца или чрез ръкохватката на газта се контролира потока на електрическия ток от акумулатора към главината-мотора . С интелигентният  25 Amp контролер за регулиране на ток между мотора хъба и батерията са в командването на  двигателна сила, за да се използва по всяко време.

Как безчетковият електромотор работи?В стандартен DC мотор(ново поколение), има постоянни магнити от външната страна и прорязана арматура от вътрешната страна. Постоянните магнити са в покой, така че те се наричат статора. Арматура се върти, така че тя се нарича ротор.

Арматура (желязна част) на типичен DC мотор

Арматура съдържа електромагнит. Когато стартирате електричество в този електромагнит, тя създава магнитно поле в арматура, която привлича и отблъсква магнити в статора. Така арматурата прави завъртания на 180 градуса.За да я държите в безчетков DC двигателя (BLDC), ще ви постави постоянни магнити на ротора който движат електромагнитите на статора. След това можете да използвате компютъра (свързан с високо моштни транзистори) за зареждане на електромагнитите .
Компоненти на цялостна система за преобразуване на E-BikeKit

Двигателят има три фази, или захранващи проводници (мислете за това като 3-цилиндъра в автомобилния двигател). Всяка една от тези фази-пожари в приемственост с другите, определена от "Централен Мозък", или това, което се нарича "PWM (широчинно-импулсна модулация) контролер. В двигателя на външния периметър има много редки магнити-земята ". Близо до центъра на мотора са телени намотки, жични и в три фази. Като пулса на електроенергия се изпраща на двигателя от администратора на намотки създаване на силно магнитно поле, което ги отблъсква от магнитите и кара двигателя да направи (завъртане), далеч от магнитите След това контролера изпраща друг пулса на електроенергия и следващите пожари-фаза, въртене на двигателя още повече. Това е полезно да се мисли за нашия пример-автомобилния двигател: 3 цилиндъра - всеки стреля един след друг. Има три-кабела(фази), жици в двигателят хъба,  и пет з проводника сензорни излизат от главината на двигателя.  Проводниците се използват само, за да помогнат на двигателят  да потегли от спряло положение.

Контролиращия орган, който определя скоростта, с която се върти двигателя. Импулси на електроенергия, изпратени към мотора-хъб се определят от педала на газта, който е монтирана на кормилото на вашия велосипед. Дроселовата клапа всъщност е просто магнит преминаващ от "Hall Ефекти сензор." От педала на газта се подава захранване от батерията. След това дроселовата клапа подава малко количество енергия: от 0 до 5 волта, като го изпраща към контролера. Размерът на напрежението, изпратени към контролера се определя от това колко е усукан педала на газта. Както педала на газта е усукан " Сензорите" четът размера на напрежение,  изпращат тази сума на напрежение към контролера. 5 волта означава -контролерът не прави нищо: изпращането на импулси към главината на мотора= 0 волта означава, контролерът изпраща електрически импулси към главината на мотор толкова бързо, колкото може.

Очаквайте продължение със инфо за БАТЕРИИ

Размерът на напрежението, изпратени към контролера се определя от това колко е усукан педала на газта. Както педала на газта е усукан ' Сензорите' четът размера на напрежение, изпращат тази сума на напрежение към контролера. 5 волта означава -контролерът не прави нищо: изпращането на импулси към главината на мотора= 0 волта означава, контролерът изпраща електрически импулси към главината на мотор толкова бързо, колкото може.

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

 x 

Caffe 125 cc, модел 2016

Магазин за скутери

Тунинг на скутер

Още по темата

Нагоре