x 

Количката е празна
Ски сезонът в София ще стартира на 20 декември. Това заявиха от Витоша ски

Ски сезонът в София ще стартира на 20 декември. Това заявиха от Витоша ски. Главният проблем, за по- късното откриването на новия ски сезон на Витоша е недостигът на сняг. Вчера кабинетът прие наредбата, която регламентира цените за наем на ски пистите. Очаква се утре да бъде подписан и договора за наем с Витоша ски, които са и реален собственик на съоръженията.

Ски сезон в столицата със сигурност ще има. Откриването му обаче ще се забави, обясниха от Витоша ски. Причините са две - предстоящото подписване на договор за наем и липсата на сняг.Радослав Пеев - "Витоша ски": - Витоша ски прави всичко възможно,за да има сезон възможно най-скоро машините денонощно са на пистата и правим всичко възможно да подготвим пак казвам най-бързо пистата някъде около 20 декември гледайки прогнозата за времето трябва да отворим.

Фирмата е реален собственик на лифтовите съоръжения, а земите са публично-държавна собственост. За това те всяка година наемат пространството, докато трае сезона. Утре се очаква, кабинетът и фирмата да подпишат договора за наем. След това остава само да завали сняг, за да започне и сезонът.

Йорданка Фандъкова - кмет на София: - На Витоша има място за всички, има място за ски училища за деца. Аз лично ги подкрепям, винаги съм ги подкрепяла. Има място за по големи скиори, които да карат ски. В момента съм благодарна на всички, че се включиха, за да спасим сезона на Витоша във вида, в който сме го имали винаги досега.

От Витоша ски увериха, че ще пуснат двата учебни влека  - Витошко лале 1 и Витошко лале 2, Черни връх и Помагалски влек от SCOOT обещаха безплатни уроци за 3ски. Въпреки че сезонът все още не е открит, някои софиянци 3ski се  пуснаха по необработените писти.

snowSCOOTER

 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com