x 

Количката е празна

 От сега гледам планината и се усмихвам вътрешно,мечтая си за сняг-пудра ама сладка ,мурсалски чай и карта на далавера за няколко дни .Реално планината е на всички но господата от Витоша ски са я приватизирали политически. Сезонът ще стартира на 24година за което Благодарим:) 

Цените са в статиятта и са Благоприятни

 

От другата седмица в продажба влизат сезонните карти за 2021/2022 година, с минимално увеличение на цената от 590 на 600 лв. за целия сезон с включено нощно каране.
✅ Предлагат се карти за ученици, студенти и пенсионери на цена от 500 лв. и за деца до 12 години на цена от 400 лева.
🆕 За първи път на Витоша ще се предлага и сезонна карта за делнични дни, отново с включено нощно каране на цена от 500 лв. за възрастен, 400 лв. за ученици, студенти и пенсионери и 300 лв. за децата до 12 години

Очакванията се възнаградиха и условия за новият сезон са сбежни така ще дадохте възможност на повече хора  през зимата да са по близо до планината .Баба ми зимата .
Зимните спортове са здраве –ски,сноуборд или Алтернативата 3 ски –подходящи за начинаещи все пак кой не се е качвал на шейна ,това е една малко по голяма и по сигурна възможност .Затова ние от SCOOT –пръв на пистата –осигоряваме БЕЗПЛАТЕН учител за всеки желаещ. Предстоят бели емоции и зимна   2021/22.

СНоуборд под наем

 

Сноуборд Училище

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com