x 

Количката е празна

 66 route е една от най-известните магистрали в USA. Ние от Scoot знаем, че няма как да отидете до там със скутерите които ви предлагаме. А и у нас карането на скутер на магистрала е забранено. Затова, за компенсация и защото имаме повод:

Ние ви даваме 66 месеца гаранция за модел BALKAN.

Предлагаме ви тази голяма гаранция, защото сме сигурни в модела и защото отзивите на нашите стотици клиенти – са положителни.

66 месеца гаранция за мотопед - модел BALKAN

Изминаха точно 5.5 години от продажбата на първите 2 мотопеда от този модел, пристигнали от заводите на QINGQI за ЕXPO изложението през 2008-ма година. За този период успяхме да направим много тестове и да съберем стотици впечатления от щастливи собственици на мотопеда BALKAN.

През 2008-ма година моделът бе посрещнът с недоверие от мотористите. Хората търсеха нещо лъскаво, имиджово с изглед на скутер. Не харесваха работният вида на BALKAN (тогава с името КЛАСИК).  Не удобряваха скоростите, шума от веригата, нуждата да се прекрачва като мотоциклет и израза работна машина.

Само 2 години по късно мотопедът BALKAN стана любим на повечето колеги.

Мощността от полуавтоматичните предавки беше високо оценена и посочена като предимство пред скутерите - особено по планинските пътища на Стара планина. Моделът BALKAN е значително по- бърз от скутерите.

Представянето на мотопедът в България не би се случило без китайска помощ и договорът сключен със заводите на Lifan - производител на моделите HONDA, Innova, Astera, Supra.

Предвид търсенето на мотопедът BALKAN в страната с цел да запазим доверието на клиентите в този мотор и в услугите предлагани от фирма Scoot – Ви съобщаваме, че при какъвто и да било проблем с двигателя ние ще ви го заменим. Дори и да не сте от София, където се намира сервизът за скутери на Scoot.


Ако сте в с.Столетово където нямаме сервиз, ние ще ви изпратим НОВ двигател по кориер.

Така BALKAN ще ви надживее. За да го карат и внуците, ;)

ПРОМОЦИЯ: за март 2016 - подарък към всеки закупен мотопед BALKAN – мото MP3 player + вградени колони.

 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com