x 

Количката е празна

 

Година на създаване: 1958

Конски сили: 7bhp @ 3700 оборота в минута

Въртящ момент: . 2750 об

Разпределение: 80cc един вал

Honda C90  и неговите предци са  променили лицето на мотоциклетизмът  изобретявайки  това  епично парче на инженерингът. Това  е най-дългата работа на една династия, която датира от оригиналната Super Cub от 1958 година.

Тази година от Honda обявиха, че ще преминат бройката   произведени над 60 милиона екземпляра. Голямата  стъпка   както те наричат ​​Cub не е просто най-успешният мотоциклет на всички времена, това е най-популярното превозно средство създавано някога. Най-новата японска версия на пазар е инжекцион.

Кой би си помислил ,преди половин век, икономичен, полуавтоматичен четири-тактов двигател Honda Super Cub се открояваше на пътят. Неговото доказано място е при мотоциклетите а не при скутерите - с автоматизирано управление. Най-големият актив на мотора е, че вие ​​не може да го убиете, но трябва да опитате за да го разберете. Може да го стартирате с ниско съдържание на масло (или да го допълвате с олио) ... ще продължи да върви и ще се върне за още. Невероятно  е, че до 70км,  е много пъргав и е забавно да го управлявате.

Друго важно  значение на C90  е, че успехът им позволи  да инвестират в по-вълнуващите 125кубикови варианти и нови разработки за който ще разкажем следващият път .C90 учи хората  на много повече от езда. Един от най-големите двигатели създаден някога за хората.

Ето го и в БГ

 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com