x 

Количката е празна

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

 КЛАСИЧЕСКИ  балкан  със оригинален 100 кубиков двигател Хонда-лифан –сглобен от SCOOT-serviceедин от най масовите в Япония ние пък го регистрираме като 49 кубика в цялата страна в защо в другите  страни да карат 100 кубикови хонди със книжка за кола ,а в България да не може.БОНУСИ:

Бонуси за майски празници:

Безплатна доставка и лизинг

НАКОЛЕНКИ с каракул за целогодишна езда

Тест драйв в цялата страна в офисите на Еконт при потвърден интерес. Само срещу 1999 лв до 24.05.16

Франчайз за модела при закупуване на 1 брой даващ търговски и сервизни информация  преимущества и безплатни мото аксесоари.

Малко История:

Първият прототип на мотоциклет, наречен "Балкан" до голяма степен е базиран на един от 250-кубиковите модели на DKW - DKW RT 250 и е представен на 17-ия международен мострен панаир в Пловдив през 1956 г. След около една година в Ловеч започва и неговото серийно производство под името Балкан М1    
Ръководител на проекта е инж. Димитър Дамянов,който в началото на 50-те години завършва авиоинженерство в софийската Политехника при проф. Цветан Лазаров и постъпва в завода именно като специалист по самолетостроене. Скоро обаче СИВ решава,че България трябва да спре собственото си самолетостроене и на инж. Дамянов е поставена задачата да застане на чело на проекта,като в неговия екип влизат и други висококвалифицирани инженери и механици, участвали в родното самолетно производство.1p39fmb, 1p52fmb, 162fml
Мотоциклетът е снабден с двигател от 12 к.с., изработен в Завод 12, София и в началото на своето производство носи обозначението ВМЗ (Вело-мото завод)Motorbike-bg.

 Разбираемо е човек да прави много грешки в живота си, но една от най-непростимите от тях ще бъде, ако пропусне да има БАЛКАН.

Еко Франчайз

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

Още по темата

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com