x 

Количката е празна

Части за скутери

Фирма SCOOT предлага богата гама резервни части за скутери и електричаски велосипеди. Разгледайте нашият

Scoot Mагазин

Сервиз на скутери

Фирма SCOOT предлага професионалени сервизни услуги за вашият скутер, електрическо колело или мотор. Полезни съвети и информация можете да откриете в категория

Сервиз

В бъдещето на 2 колела ще можем да прехвръкваме , а и колите няма да пречат ще се движим по – електронни улици пременени но не замъглени с каската на вейдър.

В тази бъдеща ситуация аз бих се преместил на Марс за да се запозная с Мила(от Марс) и да се науча да карам скутер че заедно с Марсианците. Най вероятно ще съм член ама малък във клуба на летящите скутери –Bon voyage .

 

Сметки няма да могат да се правят защото на Марс има гориво за целият китайски народ и аз ще мога да си сипя в резервоара моят личен резервоар 3 литра безплатно –повече не мога , а и място няма чудя се дали ще има балкани които да изкача. Времето е в нас..

Миналото е моето време

Улиците ще са чисти и не започнати-скутер дуелите ще започват от сутринта ,а Дон Кихот ще ми бъде пръв приятел. Гражданската безотговорност ще бъде по-желателна ,а прегледите ще ги прави само доктор Черногоров.

Моторите ще са голи ,а поддръжката лична (от лична хигиена). Инструментите ще са дървени ,а горивото слънчогледово олио домашно производство. Когато скутерът не иска да запали, ще си разхождам коня докъдето поглед ми стигне и така приказката на 2 колела и 4 крака сега започва и ние сме във времето…

 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

SCOOTer PitStop - смяна на ремък

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com