x 

Количката е празна

Части за скутери

Фирма SCOOT предлага богата гама резервни части за скутери и електричаски велосипеди. Разгледайте нашият

Scoot Mагазин

Сервиз на скутери

Фирма SCOOT предлага професионалени сервизни услуги за вашият скутер, електрическо колело или мотор. Полезни съвети и информация можете да откриете в категория

Сервиз

Мототуристите са най-взискателни към ергономиката. Дългите часове, които те прекарват в седлото, ги принуждават да обръщат внимание и на най-малките неудобства. Спорт-байкерите, като правило, съвсем не мислят за това, а това е грешно, ергономиката оказва огромно влияние на управляемостта на мотоциклета.

Ергономиката – това е наука, която изучава взаимодействието между машините и хората. Внашият случай, тя изучава тези части на мотоциклета, които взаимодействат с водача Ще ги наричаме органи за управление. Когато те са правилно разположени и имат подходящ размер, вашето въздействие на тях е максимално ефективно, и вие се съсредотачават на "какво правя", а не на "как го правя". Независимо от вашият опит , най-голяма ефективност постигаете, когато ви е удобно. За първи път се заинтересувах от ергономия на клубните гонки на Willow Springs. Тогава се състезавах на 125-ца. Даже след кратки сесий някои мускули ме боляха силно. Мисля, че момчетата които са проектирали този мотоциклет, въобще не са се замисляли за мотоциклетиста. Стъпенките бяха разположени твърде високо и близко към предното колело, седлото, напротив, спуснато твърде ниско, а обтекателя толкова малък, че зад него не може да се скриеш.

Започнах да работя над всеки детайл. С помощта на тунинг комплекти ми се удаде да преместя стъпенките на инч надолу и назад. После я прекроих седалката, подлагайки под обивката дебел дунапрен и смених обтекателя с по-висок. Тези неголеми и почти незабележими отвън изменения направиха мотоциклета по-комфортен, и вече не ме болеше цялото тяло след тренировка. Освен това, спечелих цяла секунда време на обиколка, а значи и цели 12 секунди на състезание от12 обиколки. А в 12 секунди на финала се вписват 10 състезателя, а може и повече.

Ергономични аксесоари и защита

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

SCOOTer PitStop - смяна на ремък

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com