x 

Количката е празна

  Важно е да се отбележи, че повечето хора преминават през етапите на начинаещи по-бързо, отколкото през другите фази. Много бърз ученик, който взема уроци от качествен инструктор, може да стигне до ниво 4 за начинаещи за няколко дни в планината.

За повечето това ще бъде по-дълго от това, но обикновено не твърде дълго. Но за тези, които прекарват само 2-4 дни на сезон в планината, това може да отнеме 3-4 сезона или повече.   За 4 дни Само за 199лв ваучерът важи до 31.12.22 и може да се използва през целия зимен сезон 2023

Но същият този човек ще прекара по-дълго в ниво 2 и може да бъде на ниво 1 за 3 пъти по-дълго време, за да преминат през 2 нивo.

Тогава преминаването от ниво 3 до 4 може да отнеме отново два пъти.

Колкото по-високо е нивото, толкова по-бавно сте склонни да преминете към следващото ниво - особено ако не си поставяте цели и не получавате редовни уроци. Много ездачи откриват, че могат да се забият в междинната фаза за неопределено време. И много са напълно щастливи да бъдат на това ниво, което не е непременно нещо лошо.

Но ако искате да пробиете до напредналото ниво, се изисква желание и план и отнема повече време от преминаването през по-ранните нива. Всяко ниво е прогресивно по-трудно достижимо. 

Причини защо може да искате да знаете нивото на способностите си

По-долу са няколко причини, поради които може да искате да знаете къде се намирате (освен любопитство).

Причина номер 1: Избор на екипировка

Вероятно най-важната причина, която трябва да знаете нивото на вашите способности, е да ви помогне да изберете правилния сноуборд и обувки.

Правилният борд и обувки може да направи ученето много по-лесно за начинаещи и ако сте експерт ездач, искате дъска, която може да направи всичко, от което се нуждаете.

 

Предлагаме приключения на 2 Планински пистии

4 Дневните приключения(2делнични и 2 празнични) вклюват обслужено оборудване безплатна влекова карта за 4тият ден на който ще сте достигнали до желаните свързани завой и ще може да обучим и качим на влек  за повече практически спускания със свързани завой. Само за 199лв ваучерът важи до 31.12.22 и може да се използва през целия зимен сезон 2023

За първите 2 ма записали се ще подарим Сноуборд дъска или Powder Wave по размер и форма.

 

Сноуборд фитнес

SNOwBord дни

 

 

 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com