x 

Количката е празна

Предлагаме Ви  окомплектовани еко колела /велосипед-комплект/.

Не забравяйте, че разхода на еко колелата е едва 15 стотинки на 100 км!

Предлаганите модели двигатели за еко колела са:   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

  • 250W/36v - maxs speed 22km 80kg total mass
  • 750W/36v - провери за актуална Цена /възможна отстъпка/.
  • 500W/36v -fun задно движение с удължен пробег 70km

Еко колело

Защо да си купя еко колело!?

Защото ще го карате основно в града!
Първото впечатление когато използвате транспорт в градски условия е, че с кола се стига най-бързо до всяка точка! Но на практика не е точно така! Средната скорост с кола в града е около 40-50 км/час. Проблемът е в задръстванията!
Мотоциклетистите успяват да избегнат голяма част от трафика по пътищата, но те също са част от движението и съответно чакат на светофарите.

Електрическите колела могат да подържат една по-висока средна скорост от обикновените колела! Дори и с електрически двигател - те си остават колела! Това ви дава предимството да използвате изградените вело алеи и да изпреварите всички!
С Вашето еко колело ще минете там където е забранено за автомобили и мотори и ще накарате техните водачи да ви гледат със завист!

И не е само скоростта! Повечето алеи за велосипеди са в паркове и градинки, където няма как да отидете с мотор или кола! Можете да карате еко колело сред природата, с приятели и да си говорите - по едно и също време!

За да сме коректни трябва да споменем, че електрическите колела имат недостатъците на всяко колело - като сезонните ограничения! Но пък тогава дори и да използвате градския транспорт - пак ще сте спестили повече отколкото ако карате кола! А и ще допринесете за опазването на природата!

Бъдете пръв в задръстванията с нашите      еко колела!

Пробегът на еко велосипеда н е около 45-55 км с едно зареждане, което може да извършите на всяко място, снабдено с електричество, предвид малкия обем и килограми на колелото.

електровелосипеди, еко колело, еко колела, еко велосипеди, колело на лизинг, грижа за природата, екологичен транспорт, електрическо колело, окомплектовани електрически колела, еко колела цени, eco, е-колело, 750w/36v, 500w/36v, 250w/36v

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com