x 

Количката е празна

Еко франчайз

Приятелско не ангажиращо информирате събеседника за това как  стигате се придвижвате на 2 колела само срещу по малко 1 лв на ден със Електрическо колело или Мотопед.

 

Предимствата, свързани с електрическите колела

 

Без договор

За целта не трябва да подписвате договори нито да правите бизнес планове , а не ви е необходим и търговски обект .Просто трябва да изберете вашето превозно средство SCOOT

 

Бизнес на колела

Движейки се из Града вие срещате нови хора ,нови приятели на който да разкажете за основното ви превозно средство Електрическият велосипед /или Скутер и техните многобройни преимущества.

Електрическите колела премахват повечето трудности, с които се зблъскват собствениците на обикновени колела, започващи с премаляване от страх при вида на стръмен хълм до грижите, когато им стане горещо по пътя за работа.

 

Същевременно електрическите колела/СКУТЕРи  са изключително икономично средство за придвижване, много тихи и Ви помагат да се поддържате във форма. По същество те превръщат карането отново в забавление!

Нека сега погледнем по-задълбочено предимствата, свързани с електрическите колела:

 Евтин транспорт, с който дори ще спестите пари: всекидневната употреба, ще ви струва само няколко стотинки за пълното зареждане на батерията на електрическото колело. Естествено и при електрическото колело може да възникне необходимост да се изразходват пари за ремонт, както и за закупуване на нова батерия (тъй като батериите се изхабяват). Въпреки това всяко пътуване, което вие предприемате с колело, оставяйки колата си в гаража, означава много спестени пари за гориво, като най-важното е, че запазвате парите си в портфейла - и това става факт още преди да започнете да се оглеждате за паркинг място за Вашия автомобил, а да не говорим и за допълнителните разходи за синя зона или застраховка гражданска отговорност.

 Обичам да пътувам към бъдещето (5.5) и да ползвам отстъпки от www.scoot.bg.  Да не плащам данъци за новото ми Колело и да не ми мирише на безумни цени на горива.

Ухае ми на пролет при закупуване на 1 брой получавате търговска и сервизна информация  преимущества и  мото/вело пътни преимущества. 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com