x 

Количката е празна

колтМаскирани обраха банка в София тази сутрин. Няма пострадали при грабежа. Въоръжените мъже успели да отмъкнат голяма сума пари от банков клон в студентски град. Откраднати са над 215 хиляди лева.

 

При бягството си обирджиите са изпуснали 40-50 хиляди лева, съобщиха от банката и успокоиха вложителите си, че парите им са застраховани. Полицията издирва извършителите.

 

Илко Илков от сектор „Грабежи" в СДВР каза за Нова, че към 10:30 ч. тази сутрин е подаден сигнал от СОТ 161 за две лица от мъжки пол, облечени в тъмно-сини или черни гащеризони, с черни шлемове, които са ударили и обезоръжили охраната на клона на банката и са нахлули вътре.

 

Единият, въоръжен с късо огнестрелно оръжие, е влязъл в помещението, където се намира касата. То не е било заключено и достъпът до него е лесен, уточни Илков. Нападателят е казал на касиерката да даде всички пари, които той е събрал в плик.

 

Престъплението се е случило скоро след като банката е била заредена с пари. За поне малка  радост на клиентите на банката, парите им са застраховани.

 

След обира, престъпниците бягат от местопрестъплението с мотор. Свидетели са видели как част от парите са паднали от плика на улицата.

 

Точната открадната сума е над 215 хиляди лева. При бягството си обирджиите са изпуснали 40-50 хиляди, съобщиха от банката и успокоиха вложителите си, че парите им са застраховани. Полицията издирва извършителите. Няма данни за пострадали при обира.

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com