x 

Количката е празна

Тръгвам със скута за драгалевци или по скоро за чичовци нищо ,че чичо не е там след като минавам кръговото джип ме задминава и защо ли полицаите избраха мен не разбрах ,но уви часът е точно 10:00 след 1 час съм изпуснал чичо ,а и дедо ми замина за добро стан.

Скутерът е без гражданска преглед  и фаровете са на Оff,  а бил съм бил говорил по телефона с ръннъра –гледам си мислено портфейла не е на министър моя си е и със стотинките наброява 9лв  беден татко ,но благодарен. За моя радост г-н полицаят не ме пита как съм , а ми съобщава сметката с думите 850лв до тук или ти сваляме номерата .Майче ставам безинтересен , но в моята глава е как от утре ще изчета селянина с колелото без излишни отговорности  фарове и прегледи при доктора .

За да завърша ще благодаря на господина с белият мерцедес който мина в 11:00 часа и се по огледаха в него свалям каска на защото преценката на господата беше правилна скутерът имаше стойност около 500лв а човекът с белия беше роб на 500 000 по-лесно е да вземеш от по-богатият татко.

 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com