x 

Количката е празна

Потребителски рейтинг: 4 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна
 

10 години опит и тестове в сервизирането на скутери

Ние от Scoot можем да направим оптималното за вашият скутер, с цел да стане по бърз и сигурен.

Ако имате нужда от основен ремонт (цилиндър, бутало 40 mm), по-добре сложете тунингови. 47 mm бутало за скутер е на същата цена. тунинговите бутала са по-леки.

Благодарение на развитието на сектора повечето производители предлагат конкурентни цени. Все пак става дума за калъп и матрица които се правят еднократно.

Какъв тунинг можем да предложим за вашият скутер?

  • Цилиндър, бутало
  • Карбуратор
  • Ауспух
  • Съединител

За тунинговите бутала освен написаното по-горе можем да добавим, че с тях ще усетите по-голямвата тяга на скутера си - веднага.

Карбураторът е сърцето на вашият скутер. Затова е важно да здрав. Тунинговия карбуратор е като сърцето на тийнейджър в пубертета - тупка здраво и не се задъхва. :) Разликата в цената между обикновен карбуратор и тунингов е нищожна в сравнение с разликата в поведението на скутера на пътя - след тунинговане. Добре е да изберете тунингов карбуратор от известна и доказана на пазара марка.RMS, NARAKU, AKRAPOVICH, DAYCO, RK, koso, mitsuba, Bendix, Fortune tire, Ferodo.

Стигнахме и до немското наименование Ауспух. Определено дулото на ауспуха трябва да има атрактивен вид. Важно е също как звучи вашият скутер. Тунинговите ауспуси предлагат уникално, приятно звучене на скутера. Определено това е завършекът на вашето произведение и трябва да бъде добре подбрано допълващо предишните елементи.

Ако разгледате категория Аксесоари и каски за скутери в нашият мото магазин ще откриете страхотни предложения за каски, огледала и други аксесоари, с чиято помощ ще постигнете визията към която се стремите.

Тунинг Части

 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com