x 

Количката е празна
×

Внимание

Присвои компонента VirtueMar към менютата

Изгревно будене от Черни до Черньо на Чаша кафе

3 маршрута 1во 2ро и 3том за десерт със осигуровка-включена екипировка котки ,снегоходки,лодки сърфборд или сплит борд за 2ма  

Тръгване 6:00 слизане 10:00+2ЧАСa за кой колкото му е от на сърцее

Доброволчество-то ,като подарък ,оставащ във времето ,като следа на душата .Давам и се обновявам, възстановявам освежавам, опреснявам, пожелавам. Сняг на облаци се вдига щастието пристига в златна пъргава шейна чак от планина.

Когато започнете да научавате основните движения, можете да опитате някои други умения, които са важни за сноуборда. Чувството на комфорт на дъската ще ви даде увереност да опитате още няколко трика на сноуборда, а те от своя страна ще доведат до по-добри цялостни умения.

Това, че можете да изпълнявате трикове, не означава, че ще се чувствате по-умни от вашите „приятели“, но със сигурност ще има чувство на уважение от другите, когато можете да изпълните трик, който другите все още не са успели. Причината, поради която препоръчваме прости и основни трикове е, че тези трикове не са толкова трудни, но може да се наложи да отделите известно време, за да ги усъвършенствате.

We offer you a quick winter getaway with us in Vitosha! If it’s your first time on the slopes, you will have the chance to book  snowboard tuition  . In addition, you can also book a lift pass and equipment. 

An ahalf ouar we drive from Sofia to Vitosha, will take you to our rental shop Scoot bul.Cherni vruh 65 in Sofia. 
where you will be able to try the equipment that suits you best and enjoy a lesson with an English-speaking snowboard instructor (if booked). After the lesson you will have free time on the slopes,
then you will be transferred back to Sofia.Snow bord games

Price: 1 pers. - 79 euro; 2+ pers. - 39 euro/per person.

Special offer every Sunday: 49 euro basic price per person!

Departure: 08:00

Pick up/drop off location: Cherni Vruh 65 , the parking lot in EKOfuelstation 
 

Безплатни Сноуборд емоции

Снежно забавно и нереално ,сняг без впряг,докосни снега докосни духа и избягай от града свръх човешко и малко лудешко . Учене чрез преживяване и анимирани упражнения и забавления .Снежко и смешко са деца на свободата.  

Предлагаме 2 истински Приключения където след интензивна профилирана загрявка ще започнем с първи стъпки и практическо  въвеждане в сноубордът,прохождане и леки спускания по малък наклон подкрепяни от 2ма тренери  преминаваме към леки дъгички снежно  рисуване с тренер и още палитра от упражнения според вашите мнения .Ще бъдем индивидуални и конкретни към всеки за продължителна Природна емоция. Учителят пали вярата създава инициативата и подхранва жизнеността и енергичността.Провеждат се всяка срядааа на бялото килимче се сяда нека отряда да заповяда.

  Триковете за сноуборд са страхотни и маневрени, изпълнявани на сноуборд за забавление. Най-често тези маневри се извършват на препятствия като скокове, полупроводки, четвъртити тръби, парапети, фурнибони или первази или върху повърхността на снега. Мнозина имат своя произход в по-старите спортове на борда като скейтборд и сНърфA.

Как от изкустното бяло море да ви създадем култура.От черни връх достигнах докъдето исках, пристигнах там, където имах нужда да бъда за  Ентусиасти .Със сноуборд за напреднали 5 часа(5 почивки средно темпо) свежо и по-реално идеално, нагоре визуално а надолу малко вертикално.Позитивна супер култура от А до  .Я ,Тя се случва в гората на планината ,а на сноуборд и в душата.

Осигурена необходимата екипировка(от до)  в малка трупа само да понатрупа. Представяне на всички върхове без страхове само снежни  богове.

 Витоша ЛЕНДкайтбординг

Кайтбордингът е перфектното занимание за някой, който иска да усети силата и адреналина на хвърчилото, без да се намокри (освен ако не вали, разбира се!)..

 Нашите уроци се грижат от начинаещи до напреднали, като предлагаме индивидуални  уроци и групови уроци. Тук в София Kiting имаме  треньор  за този спорт, така че ще сте в много добри ръце. Каквото и да търсите, не се колебайте да изпратите имейл  или просто ни се обадете на 0887582100, за да резервирате спот!

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com