x 

Количката е празна
3ски еволюция - хибрид между колело и ски

SCOOT разполага с дългогодишна история в различни екстремни спортове. В крайна сметка намери пътя си и през зимният сезон, чрез 3 ски.

Много хора искат да знаят как и зщо сме създали идеята 3 ски? Това е добър въпрос но кагато сте прекарали 10 години на Мотоциклет и още толкова на планински Велосипед, а в останалата част от времето си сте сънували и сте разсъждавали как да изживете зимата положително се събуждате с идеята.

Ние всички знаем СНяг+ Велосипед  = 3ски никога не е било възможно, а сега е неповторимо лесно за управление и дрифтене- еволюират за да стане СПУСКАНЕТО каквото е.

Целата с 3 ски е да се въведе тази еволюция  до реалността .Колелото се е развило до своя истинки момент и ще се радваме ако влее необходимият ентусиазъм и вълнение на снежната спортна арена.То ще доведе нови хора на пистите за по-дълго време.Аз съм много горд да кажа  -3ски ще постигне всичко, но това са само слухове доказателството е в ездата и трябва да опитате за себе си БЕЗПЛАТНО тогава ще знаете това, което ние знаем.

Дръжте под око пистите на Боровец и Витоша ,Рилски езера

 

3 ски, мотор, скитер, колело, 3ски, ски училище, ски колело, сноу мобайл, snow scoot, ски байк

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com