x 

Количката е празна

 Дамите  са все от автомобилите си и подскачат по задръстванията, стимулирани от високите цени горивата и опасенията за околната среда . В желанието си , да изберат стилно скутерче на 2 колела и да бъдат сред малкото дами на скутер - трябва да бъде приветствано.

Въпреки че много от дамите преценяват скутери предимно от външния си вид, други идват въоръжени със списък от критерии за изпълнението, сравнявайки размер на двигателя, на височината на седалката и пространство за съхранение, наред с други опции.

"Те си мислят:" О, това е един скутер, всички те са просто едни и същи, "", казва Нонко Нотев  специализиран дамски инструктор по мото кормуване.

Голям пробег на Бензин (над 100 километра за 2литра) е само част от причината, скутери да са популярни и сред дамите*бъдещи принцеси. Някои от другите:Автоматични скорости изискват по-малко координацията око-ръка и намаляват стреса при каране.Четиритактови двигатели са по-лесни за поддържане - и по-чисти както и по тихи за нежният дамски слух.

Опции музикални огледала или столче за дете  са широко достъпни. По-дългите гаранции и пътна помощ чрез мобилен Бус    както и разсрочено плащане също се предлагат.

Скутери за всички размери:

Неформална анкета - бюлетини установи, че два вида хора изглежда се притеснява най-много как ще се научат да управляват скутер: малки жени и големи мъже. И отвъд желанието да не изглеждат глупаво, правилните навици в началото играят решаваща роля в безопасността.

Запитан какви скутери са  най-подходящи за къси жени, Група Варненки посочи моделът SCOOT civico –независимо ,че е много ниско до земята, той дава възможност за бързо прохождане.

Другото бижу което е подходящо за по напредналите е бялата Принцеса подходяща за млади и още по млади емоционално развити жени.

 Ниската седалка може да бъде точно за вас ,ще трябва да се насладите и на специалният волан осъществяващ мечтаната идея скутер. В крайна сметка, не имиджа а ездата ще създаде усещането  , изглежда много дами ще променят имиджа си на скутер .

 

Скутер за момиче, жена на скутер, моторче за жена, скутерче за дъщеря ми, мотоциклет за жена, веспа за жена, ретро скутер за жена, мото инструктор за жена, vespa за жена, специализиран дамски инструктор по мото кормуване ще задоволи вашите изисквания ..

 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com