x 

Количката е празна

 Определено температурите позволяват да се усмихнем предвид, това което ни предстои през сезон 2019, това което ни очаква, това което ни дава настроение и желание за нови дестинации и пътешествия.

Спокойно можем да приберем ските и да приготвим скутерите и моторите за езда, защото времето позволява това да се случи. Вече 2 седмици температурите се задържат над +10 градуса, което означава, че ще имаме редица възможности да покараме, а какво по хубаво от това да го направим заедно.

Можем да използваме повода и за да си напомним колко е важна сигурността на пътя, колко е важен личният пример в градска среда, толерантността на във живота на 2 и 4 колела.

 Откриване мото сеозна 25 март2023- 10 часа А.Невски  

Тръгване от Черни Връх 67 - скутер сервиз Scoot  бензиностанция ЕКО.

Поканени са всички мотористи, скутерджий, техните половинки и тяхното добро настроение.

Курсове А/А1

Scoot ще осигури за всички скутери и мотори уважили събитието  сервизно съдействие преди  тръгването. Сутрин вечер скутеризъм ,здрав и бодър организъм!

 
Piaggio bevurly ,fly ,zip ,tyaphoon , madisson , dna , gp ,runner, Honda shadow ,gyro ,wave, Kymko active ,agility, DJ ,dink ,sting ,city ,SYM jet ,orbit ,jet basix , Yamaha Jog , x-city ,x-max , majesty , Cygnus ,Peugeo Ludix , kissbee , Peugeo speed fight

 

 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com