x 

Количката е празна

 

Ето че СЕЗОНА  пак се задава –няма зима и сърцето ми не спира! Време за подготовка, настроение, и мото ПЪТЕШЕСТВИЯ. Време да покажем внимание и мисъл към най-любимите хора и ….да ги изненадаме ! Често това да подариш подарък, грижата и подготовката докато го избираш и опаковаш доставят дори повече удоволствие от това да получаваш подарък…Особено ако е за някой много специален човек…

Ако любимият/любимата е моторист/ка, а ти не караш мотор ,а искаш да се научиш… Или просто ти трябва идея за подарък ето няколко предложения, подбрани в зависимост от различния бюджет…

 

Безплатно практическо обучение НА ЗАКРИТ или ОТКРИТ полигон за шофьорски курсове -категория А AM и А1 на   16.04 от 11 до 13:45 ще има мото курс.
Това ще е еднодневен мото курс и ще се проведе от 11:00 на бул. Черни Връх 65, до бензиностанция ЕКО.

Може да подарите и първа вноска (75лв)  за А категория курс и ще ви останат още 300лв за доплащане които могат да се платят на още 3 вноски.

НАШИТЕ еднодневни екскурзии включват пътуване до красиви, действащи манастири в околностите на София. В малки групи до 5 скутера. Прочете повече за груповите скутер трипове и предлаганите дестинации.

50 лв. за скутер двойка /шофьор и пътник/
40 лв. за скутер соло /само шофьор/
30 лв. за пътник

 

НОВ акумулатор за мотор или скутер на различни производители с всякакви амперажи и размери.Можете да имате щастлив старт и чудна ИСКРА.

ЦЯЛОСТНА диагностика за установяване на състоянието на превозното средство и откриване на проблем.За моделите с бордови компютър Извършваме диагностика и ремонт инжекционни системи- скутери, мотоциклети, (мотори).

ПОКРИВАЛО за мотор

Няма моторист, който да не си обича мотора и на който да му е все едно дали моторът му ще стои директно под дъжда или ще събира прах, там където е паркиран. Особено ако изберете хубаво, термо-покривало, което да изолира от влага.

МОТО ръкавици

Едни хубави,  мото-ръкавици винаги радват, особено ако вашият човек няма такива или има, но вече стари и изтъркани.

 ФЕШЪН  мото-екипировка, за мотори и всякакви други джаджи, свързани с мотори винаги предизвикват усмивка у истинския мото-скутер-фен.Протектори за ръце и гръб, наколенки и други предпазни средства.

РЕЗЕРВНИ части за италиански, японски и китайски модели скутери и мотори.  Предлагаме  и извънгаранционен сервиз на  мотори-скутери. Ние ще сменим старите части на вашия мотор-скутер.

 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com