x 

Количката е празна

 

Като всеки правен ред ,той трябва да бъде спазван .Нарушим ли го , ние тръгваме по обратният път –връщаме се към хаоса.Това вече е въпрос на култура ,чувство за отговорност,дисциплина , етика и съзнание на 2 или 4 колела надявам се на трезва глава на пияно ще ни свирят един марш който няма да чуем , ще ни бъде трудно .  Пази скутера –пази главата.

Трудно е да се каже от кога човешкият речник е намерила място думата ПЪТ .Не би трябвало да се връщаме толкова много назад за да си представим какъв хаос е царял по пътищата и редно да се замислим в какво състояние са пътищата сега и дали ни доставя удоволствие да се движим по тях имайки предвид ,че едно време са принадлежали на играещи деца ,каруци файтони ,напети конници и тук таме задаващи се овчи стада .И всеки трябвало да се пази,Пази скутера , да за пазим моторът.Дали пътищата 100 години по –късно са станали по сигурни?

Сега за път се счита всяка земна площ в населените места или извън тях,която се използва за движение на пътни превозни средства.

За наша радост 2 колесните все още могат да избират свой собствени алтернативни маршрути през полянки и паланки могат да ползват израза за най кратко време и по най късият път.

Пътищата са много ,но ние трябва да поемем по нашият път и пътуването ни ще бъде безопасно ако сами си пазим главата.    Пази се и пази важните неща.

Нека направим пътят само за 2 колела или две други по-важни.

 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com