x 

Количката е празна

Планинска разходка ,теория и кайт игра със свеж Юг/Западен вятър и сняг за впряг.

 На тази кайт фаза ще бъдат оценени всички теоретични аспекти, като се започне от основите за познаване на използваните материали, посоката и интензивността на ветровете, правилата и системите за безопасност; след това ще преминете към практическите опити във въздухът, започвате да управлявате платната и след това да  "навигирате" сноукайта, snowkite, Challenge, provocartion,  defiance, adventure, dare, provocation, 

 Всички тези преживявания бих искал да ги развия според вашите нужди, за да ги направя още по-приятни и стимулиращи; очевидно ще зависим от климатичните условия, преди всичко от вятъра, и тогава ще се организираме.

Моето предложение е да се срещнем сутринта в района на площадът на Драгалевци, а след това да се качим в колата , за да изберем мястото  ( ние ще се стремим да бъдем в София или София окръг.

Що се отнася до оборудването, ще ви осигуря учебен фойл кайт-оборудван от 2 до 6 квадрата, трапец , шлем и свеж вятър.

Сноукайт тест . Това е урокът е за вас. Урокът ще покрие всички основни положения. Вдигане и сваляне на кайт, летене, вятър и време, избор на подходящи места за летене, безопасност и  летящо време.

Ще ви запознаем с първото ви преживяване на кайт. Ще започнете с изучаването на анатомията на хвърчилото, правилното изграждане на кайт и оборудване, пускане и кацане, техника на управление, хвърляне на кайт през зоната на захранване и неутрални зони, управление на безопасността и риска, оценка на вятъра и времето .

 Очевидно всички "преживявания" ще бъдат разгледани при максимално зачитане на стандартите за сигурност, като в никакъв случай не сте отговорни за щети, причинени на трети лица, и за евентуални наранявания за себе си.

 Всичко ще бъде по-лесно, по-интуитивно и безопасно . Този спорт е подходящ за всички, защото се предлага в условия на максимална сигурност и изисква минимална физическа устойчивост; всъщност можете да започнете да го практикувате като дете (18+ години)   трябва да имате добра теория която ние ще ви дадем.

Приключение за  за 2ма -149.90лв  събота-неделя

Като резервен вариант можем да осигурим SPLIT-Bord за пантене или  туринг или 3ски,Challenge, provocartion, defiance, adventure, dare   

trainer-kite

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com