x 

Количката е празна

Всеки има малко по-различен интерес при сдобиването с  обучително хвърчило. Това е ръководство, което ви помага да разберете различните видове хвърчила и какво ще бъде най-подходящото за вас.... под скачане..

Какъв е вашият интерес?

  1. Научете уменията за летене на кайтборидинг и сноукайтинг ...

Цел номер едно за използване на инструктор по  кайт е безопасно да научите уменията на хвърчането на хвърчила, кайт контрола, информираността за вятъра и изграждането на доверие. За да направите това, препоръчваме хвърчило, което осигурява известно ниво на мощност, за да можете да придобиете опит в контрола на хвърчилото, увеличаване на силата му и намаляване на силата му. Това е интелигентен начин да се подготвите за уроци по кайтборд.

Най-важното е практикуването и овладяване на контрола на кайт, докато се забавлявате.

 РЕШАВАЩИ ФАКТОРИ ЗА ОБУЧЕНИЕТО НА кайт ХВЪРЧИЛА

Факторите, които оказват влияние върху избора на хвърчило кайт, включват: Вашата индивидуална тежест, скоростта на вятъра и вашите интереси. Всичко това играе роля, в която хвърчилото е най-подходящото за вас.

 

  1. Тегло и височина

Теглото и височината ви са по-малко фактор от скоростта на вятъра и вашата личност. Ако сте по-малък човек (под 140 кг), тогава по-малък размер кайт може да бъде по-добър избор за вас (2 м до 2,5 м). Ако сте над 140 килограма, хвърчилата от 2,5 метра до 3,5 метра са добре пригодени за учене на умения за кайт лети. Въпреки това за повечето хора това зависи повече от скоростта на вятъра и нивото на енергия, което искате да изпитате от вашия хвърчило.

За повечето възрастни, 2м до 3,5 метра обучителни хвърчила са добър обхват за учене на умения за летене на хвърчила.   ако се интересувате от изучаването на сняг или подготовката на планина, тогава теглото ви и повърхността, на която се движите, ще станат фактор.

  1. Скорост на вятъра

В зона, в която скоростта на вятъра е средна около 12 мили / час, за повечето възрастни един 2м до 3,5 метра треньорски кайт е перфектният диапазон . С тази скорост на вятъра, 2м хвърчило ще осигури малко дръпване, а хвърчилото от 3,5 метра ще има силен удар, когато е прелетял агресивно. (Виж таблицата по-горе). При скорост на вятъра от 17 мили в час, хвърчилото ви наистина ще започне да генерира много повече енергия; толкова, колкото 2 пъти размера на дръпнете, в зависимост от това колко агресивно летите с вашите обучители.

Колкото по-силен е вятърът, толкова по-силна е мощта. С нарастването на ветровете, кайт мощта ви се умножава.

  1. Размер на хвърчилото

С хвърчилото , скоростта на вятъра има най-голямо влияние върху избора на  размер. При по-леките ветрове от 5 до 10 мили в час, по-голямото хвърчило е по-добро. Например при условия на лек вятър дори и хвърчилото от 3,5 метра няма да доведе до силен удар и може да бъде използвано от широк кръг от хора. Въпреки това, след като ветровете Предлагаме ви да започнете, като учите в по-леки ветрове.   С увеличаването на уменията и увереността си, разширявайте уменията си, като летите в по-високи ветрове (18 до 20 мили в час). За повечето хора по-високите ветрове са по-рядко срещани в района. Повечето от нас живеят в райони, където средната скорост на вятъра е от 8 до 12 мили в час, с потенциално по-силни ветрове през определени сезони или като различни метеорологични фронтове се движат навътре и навън.

  1. Личност

Всички сме различни, когато става въпрос за атлетични способности и личност. Така че, независимо дали търсите хвърчило със силено, средено или леко издърпване, това влияе върху вашето решение за какъв размер кайт да купувате. С добър вятър над 12 мили в час, по-големотт хвърчило ще ви даде добра работа. 

Забележка: Половината метър ще има забележима разлика в усещането.

НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ ИЗБОРИ И ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА ОБУЧИТЕЛНИ ХВЪРЧИЛА МОЖЕ ДА НАУЧИТЕ ОТ НАШИТЕ    ТРЕНЕР КУРСОВЕ

кайт с маунтинборд, kait landing,

Предизвикателство, приключение, незачитане, предизвикване, открито неподчинение

провокация, подбуждане, насъскване 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com