x 

Количката е празна

  Триковете за сноуборд са страхотни и маневрени, изпълнявани на сноуборд за забавление. Най-често тези маневри се извършват на препятствия като скокове, полупроводки, четвъртити тръби, парапети, фурнибони или первази или върху повърхността на снега. Мнозина имат своя произход в по-старите спортове на борда като скейтборд и сНърф.

Rodeoback и Rodeofront
Фигура, която се състои в извършване на совалка назад, при добавяне на въртене на полукръг. Родеото е " назад ", когато започвате отзад и " отпред " за заминаване отпред.
корк
Корк, име, произхождащо от английската дума "тирбушон", което означава "тирбушон", е хоризонтално завъртане, чиято ос може да варира. Най-добрите сноубордисти постигат " троен корк ".
McTwist
Няма нищо общо с меню с бърз реставрационен знак. Mc Twist е вертикална ротация с въртене.   Шампионите постигат "двойно Mc Twist", като добавят хоризонтални ротации.
Един крак
Извършвайки фигура едно стъпало включва отстраняване на единия от краката от връзката. След това е необходимо краят да се разтегли максимално, за да се покаже маневрата на съдиите.
360, 540, 720, 1080 и т.н.
Повечето цифри са последвани от число. Това е броят на степените на въртене. По този начин, за двойно въртене говорим за 720, тройна отговаря на 1.080 и т.н.

Nosegrab, Tailgrab, Rodeoback, Rodeofront, корк, McTwist, 360, 540, 720, 1080

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com