x 

Количката е празна
×

Внимание

Присвои компонента VirtueMar към менютата

Когато започнете да научавате основните движения, можете да опитате някои други умения, които са важни за сноуборда. Чувството на комфорт на дъската ще ви даде увереност да опитате още няколко трика на сноуборда, а те от своя страна ще доведат до по-добри цялостни умения.

Това, че можете да изпълнявате трикове, не означава, че ще се чувствате по-умни от вашите „приятели“, но със сигурност ще има чувство на уважение от другите, когато можете да изпълните трик, който другите все още не са успели. Причината, поради която препоръчваме прости и основни трикове е, че тези трикове не са толкова трудни, но може да се наложи да отделите известно време, за да ги усъвършенствате.

На пръв поглед не са толкова сложни трикове, за да започнете и можете да научите основните стъпки за кратко време. Комбинирането на всички способности наведнъж може да ви отнеме малко повече време, като правенето на Оли и скачане от рампи.

Затова е важно да отделите време и да научите няколко трика. По принцип тренирахме тези трикове следобед и се концентрирахме върху слизането сутрин, защото сутрин условията обикновено са по-добри.

Значи искате да научите някои трикове, но не сте сигурни откъде да започнете? Нека първо опитаме скок, докато стоим на дъската. Много важно е вашето приземяване и как правилно позиционирате тялото си. Обикновено ще се движите напред, когато скачате, така че нещата стават малко по-трудни. Затова започнете, като стоите неподвижно и се опитайте да скочите дъската си от земята и да я приземите безопасно, без да падате .

Най-лесното място да научите това е някъде равно, така че изберете плавен наклон, за да започнете. Закопчайте, уверете се, че глезените ви са еднакво стегнати и сгънете краката.

Сега опитайте да скочите, като издърпате краката си нагоре.

Трябва да се опитате да се приземите хоризонтално и теглото ви трябва да е в центъра на дъската по време на приземяването. Също така е важно по-голямата част от теглото ви да пада върху водещия крак, тъй като ще ви трябва за повече баланс, когато се движите напред.

Вашата цел е да вдигнете дъската във въздуха на височина от около 30 см (1 фут). Когато можете да направите това перфектно 3 или 4 пъти подред, тогава сте готови за следващата стъпка.

Не забравяйте, че скачането изисква много сила на краката и ако нямате такава, вероятно ще се натъкнете на сериозни проблеми.

Следващата стъпка е grab или Indygrab, както се нарича иначе. Това е мястото, където използвате ръцете си, за да ви помогнат да промените посоката, когато се движите, но поддържате скоростта си. Отидете отново на равен наклон, за да свикнете да се научите как да движите тялото си.

Сега ще извиете тялото си във въздуха. Вашата цел е да направите пълно завъртане на 180 градуса, докато сте във въздуха . Може да е по-лесно да започнете със свити рамене и изпънати ръце зад гърба.

След това, когато сте във въздуха, хвърляте ръцете си напред и използвате тази инерция, за да се обърнете.

Може да е по-лесно да се обърнете към задната част на дъската, така че опитайте и двете, за да видите кое е по-удобно за вас.

Не забравяйте, че балансът е ключът към успеха тук, така че ако можете да се обърнете само на 45 градуса, но въпреки това запазите баланса си, е по-добре от 180 градуса, където можете да паднете.

Така че сега можете да скочите и да направите завой на 180 градуса. Следващата стъпка е да ги тествате на малка неравност или както понякога се нарича кикър и да скочите от там.

The secret here is to jump without losing balance or speed. You still have to change your direction while jumping and you still have to confirm that the direction of your board is correct when you land.

Ако имате проблеми с обръщането, докато сте във въздуха, можете да опитате по-лесен трик, хващане, което на практика означава да хванете дъската си, докато сте във въздуха.

Усъвършенстването на този трик ще ви помогне да прецените колко време сте във въздуха и колко време ви е необходимо, за да се върнете към равновесие.

СноубордХолици

 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com