x 

Количката е празна
Безплатни 2 часови обучения за скутер и мотоциклет

На 2 колела можете да бъдете по щастливи и рационални ако имате добрите практики с индивидуално Обучение . 

Разполагаме със 3 скутера и 2 мотоциклета до 125 кубика  едно супер мото и и един нейкед байк 650кубика. Подходящи за малки и големи ,ниски и високи, тънки и пухкави които ще са на ваше разположение със благоприятната максимална собствена маса от 95кг което ще ви позволява да по-лесно управление . На ваше разположение ще бъдат и нови каски , наколенки, ,ръкавици .

Избери желаната от теб категория:

  • Категория А - управление на мотори над 600 cm3 и 35 KW.
    > 20 учебни часа практическа подготовка +2 часа бонус (на Ч.връх 65)
    * Кандидатът трябва да има навършени 24 години или 20 години ако притежава свидетелство за управление на мотоциклет от категория А2 от поне 2 години.
    * Ако притежавате категория В се явявате само на практически изпит.


КАТЕГОРИЯ  А1

Водачът, който притежава правоспособност за управление на МПС от подкатегория "А1" има право да управлява мотоциклет с работен обем на двигателя не повече от 125 куб.см. Мотоциклет е дву- или триколесно моторно превозно средство с кош или без кош, който има двигател с работен обем над 50 куб.см.. Към мотоциклетите се приравняват и дву- или триколесните превозни средства с обем на двигателя до 50 куб.см, но които имат конструктивно максимална скорост над 45 км/ч. Кандидатите трябва да са навършили 16 години.
> 20 учебни часа практическа подготовка.

 


Полезно за всички бъдещи мотористи и водачи на МПС. Каквото и да ни учат на курсовете, те никога не са били достатъчно дълги, за да бъдем на 100% готови на пътя. За това се иска практика.

Какво трябва да знаете и какво ще научите в шофьорските курсове за А категория:

- Преди да тръгнете на път си изберете познат за вас маршрут - -

- Практически съвети за Вашата сигурност на пътя

безопасно каране на скутерВъвеждащи 2 часови обучения за скутер и мотоциклет + осигурени множество упражнения на полигон. 'Как да се придвижваме сигурно в София. Тренировъчно трасе за А категория.  Цялостна оферта от       лв +75лв за изпитни  такси и застраховки.  Без други скрити такси.Важи до 01.05.2021година   Специализиран дамски инструктор по мото кормуване ще задоволи всички ваши изисквания.

 

Категория АМ  

МОТО крос съвети

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com