x 

Количката е празна

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Планинска разходка ,теория и кайт игри около 2-3-4 часа За летиният сезон предлагаме игра със маунтин борд

 На тази фаза ще бъдат оценени всички теоретични аспекти, като се започне от основите за познаване на използваните материали, посоката и интензивността на ветровете, правилата и системите за безопасност; след това ще преминете към практическите опити във въздухът, започвате да управлявате платната и след това да  "навигирате" сноукайта.

 Всички тези преживявания бих искал да ги развия според вашите нужди, за да ги направя още по-приятни и стимулиращи; очевидно ще зависим от климатичните условия, преди всичко от вятъра, и тогава ще се организираме.

Моята идея би била да се срещнем сутринта в района на площадът на Драгалевци, а след това да се качим в колата ни, за да изберем мястото  ( ние ще се стремим да бъдем в София или София окръг.

Що се отнася до оборудването, ще ви осигуря учебен фойл кайт-оборудван от 2 до 6 квадрата, трапец , шлем и свеж вятър.

Сноукайт тест . Това е урокът за вас. Урокът ще покрие всички основни положения. Вдигане и сваляне на кайт, летене, вятър и време, избор на подходящи места за летене, безопасност и  летящо време.

Ще ви запознаем с първото ви преживяване на кайт. Ще започнете с изучаването на анатомията на хвърчилото, правилното изграждане на кайт и оборудване, пускане и кацане, техника на управление, хвърляне на кайт през зоната на захранване и неутрални зони, управление на безопасността и риска, оценка на вятъра и времето .

 Очевидно всички "преживявания" ще бъдат разгледани при максимално зачитане на стандартите за сигурност, като в никакъв случай не сте отговорни за щети, причинени на трети лица, и за евентуални наранявания за себе си.

 Всичко ще бъде по-лесно, по-интуитивно и безопасно . Този спорт е подходящ за всички, защото се предлага в условия на максимална сигурност и изисква минимална физическа устойчивост; всъщност можете да започнете да го практикувате като дете (10+ години)  просто трябва да имате добра теория която ние ще ви дадем.

Приключение през седмицата -99.90лв в група от 2 ма човека

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

Още по темата

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com