x 

Количката е празна

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Велоеволюция - да подкрепим велосипеда като алтернативен транспорт

Времето се опитва да ни сплаши, обаче не е познало - тази седмица здраво ще въртим педалите, и то не само за кеф, а за да съберем очите на целия град и отново да си поискаме свестни вело-алеи и адекватно отношение.

*студентите от Техническия университет ни викат за приятелско състезание, а в събота (19-и) е традиционното шествие на Велоеволюция - на него отсъствия няма да извиняваме, да е ясно отсега.

Какво ви накара да изберете велосипед като алтернативен начин на транспорт?

Дори и да не се класираш за надпреварата, в събота цъфни пред Паметника на съветската армия не по-късно от 18:30 ч., за старта на петнайстото шествие на Велоеволюция.

За втори път (след това от 2009-а) то ще мине под мотото „Всеки велосипедист с номера си" в опит за неофициално преброяване на софийските колоездачи. Преди три години те се оказаха над 4000 и на организаторите дори не им стигнаха листчетата, но сега са заредили двойно повече.

Маршрутът все още не е фиксиран, с изключение на крайната точка - пак в Южния парк, само че в района около бившата сцена. Там заслуженото ще си получат „най-ретро колелото", „най-екипираното дете" и всякакви други отличници във всевъзможни категории.

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com