x 

Количката е празна

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

 

Един от първите предимствата на литиеви батерии е малкия им размер. Можете да поберете много литиеви елементи на велосипедна рамка. Две или три средни и големи литиеви батерии лесно биха могли да се поберат на един Ebike, като потенциалният пробег варира в диапазон на (50-100 км) или повече. Предполагам, че това ще бъде страхотно за хора, които нямат нищо против седнали на колелото си в продължение на два-три часа .Хей, когато карате Ebike чрез спомагане 3часа това е апокалипсис.

 

Литиеви батерии, направени специално за ebike често идват с конкретни велосипедни монтажни точки, което ги прави лесни за монтаж,за седалка или заден багажник. Ако отидете с различен тип литиево-йонна батерия, без Ebike специфични планки, най-вероятно ще трябва да го сложите в чанта което е добър вариант, според мен около центъра в триъгълника на рамката е най добре за батериите.
Литиеви батерии също са достатъчно малки, за да ви позволят да поставите батериите си почти навсякъде на своя е-байк. Това е особено вярно за хората, които искат да си съберат собствен пакет батерии и да използват топлината-увити литиеви батерии вместо плаващи литиеви батерии сглобени в рамката на велосипеда с повече опори. Това може да помогне за разпространяването на теглото и скриване на батериите както и създаване на охлаждане , за да се направи stealthier велосипед-Космически.

Lithium ebike batteries, Lithium Iron Phosphate (LiFePO4), Lithium Manganese Oxide (LiMn2O4) , Lithium Nickel Manganese Cobalt Oxide (LiNiMnCoO2)

 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

Още по темата

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com