x 

Количката е празна

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

 

Един от първите предимствата на литиеви батерии е малкия им размер. Можете да поберете много литиеви елементи на велосипедна рамка. Две или три средни и големи литиеви батерии лесно биха могли да се поберат на един Ebike, като потенциалният пробег варира в диапазон на (50-100 км) или повече. Предполагам, че това ще бъде страхотно за хора, които нямат нищо против седнали на колелото си в продължение на два-три часа .Хей, когато карате Ebike чрез спомагане 3часа това е апокалипсис.

 

Литиеви батерии, направени специално за ebike често идват с конкретни велосипедни монтажни точки, което ги прави лесни за монтаж,за седалка или заден багажник. Ако отидете с различен тип литиево-йонна батерия, без Ebike специфични планки, най-вероятно ще трябва да го сложите в чанта което е добър вариант, според мен около центъра в триъгълника на рамката е най добре за батериите.
Литиеви батерии също са достатъчно малки, за да ви позволят да поставите батериите си почти навсякъде на своя е-байк. Това е особено вярно за хората, които искат да си съберат собствен пакет батерии и да използват топлината-увити литиеви батерии вместо плаващи литиеви батерии сглобени в рамката на велосипеда с повече опори. Това може да помогне за разпространяването на теглото и скриване на батериите както и създаване на охлаждане , за да се направи stealthier велосипед-Космически.

Lithium ebike batteries, Lithium Iron Phosphate (LiFePO4), Lithium Manganese Oxide (LiMn2O4) , Lithium Nickel Manganese Cobalt Oxide (LiNiMnCoO2)

 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

SCOOTer PitStop - смяна на ремък

Тунинг на скутер

Още по темата

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com