x 

Количката е празна

ски как да си направите

Част  1

Първо трябва да знаете, че това е революция. 

Изберете DOWNHILL рамка. След това ще трябва да я изрежете на връзката със флекс, в долната част където се захваща носещото рамо за рамката. Необходимо е чрез заварка или лагерна връзка да пуснете тръба ф10 до задното носещо рамо.

Купете си висока предна вилка Oversaize минимум 75 см както и предходници, чрез който може да преминете от Normal към Оversaize вилка. Ще ви бъдат необходими и кормило и лапа за BMX на размер 22.2.

Продължаваме със носещата конструкция, която прави завиването. Започваме от предната панта. Бихте могли да използвате стомана 45х на 0.4 дебелина, която ще трябва да изрежете на лазерно гравиране във формата на овален кръст и след това да сгънете горните части на 90 градуса чрез удар. За задната панта бихте могли да ползвате механизъм 0.3 и отново прецизно лазарно рязане. За нея ще ви бъде необходима тръба пасваща вътрешно на лагер 6201.

Част 2

Преминаваме към 3-те дъгообразни детайла - 2 на предната панта и един на задната. Те трябва да бъдат с дължина 60 см, правоъгълно желязо 3 см на 0.8 см с разпробиване чрез бургия 12 мм в краищата на 3-те датаила. Препоръчваме лимбус болтове с контра гайки на размер 10 + фосфорни втулки за по добро смазване. Ако желаете бихте могли да олекотите правоъгълното желязо с допълнително разпробиване.

3ski

За основите на ските използваме алуминий 7 000 в нашият случай 1 см дебел, който трябва да бъде огънат на 120 градусов ъгъл отпред и 60 градуса ъгъл отзад.  

За предната основа на ската трябва да огънете шина във формата на триъгълник на нея да заварите тръба и лагер с по голям диаметър в която да поставите лагер и велосипеден шпленд за бързо сваляне и транспорт. Ще трябва да добавим и 2 ушички за пружини който да връщат ската във хоризонтално положение.

Част 3 

За ските при първи опит препоръчваме използването на втора употреба. Най-лесно е едни нормални ски да бъдат изрязани с цел намаляване на разходите. Стигайки почти до края определено те ще са напреднали както във всеки проект, а и ще ви се иска вече да сте на пистата за slide show.  

Желая ви 3 пъти повече сладка пудра и писта.

Необходими материали: АРГОН, голям и малък флекс, телуподавщо, колонна бормашина и малък струг да не забравя МНОГО желание.  3 е по лесно от 2 и 1

 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com