x 

Количката е празна

 

 За заточването на кантовете трябва да имате добро фиксиране на ската/борда и настройка на ръчният инструмент според желаният ъгъл на заточване.Това е най трудоемкият процес.Предлагаме и  лепене на кантове.

скисервизПри образувани дълбоки дупки на ската до нейната основа се попълва се метал грип ,а след него се полага пластмасовата база според цвета на основата*специализиран восък.Основата/базата се  почиства  чрез изгребване. Това премахва мръсотията от  стар восък ,но базата е след това е леко грапава което подобрява  усвояването на восък.  

Поставянето на топла вакса *кола маска* се извършва на ръка, по-голямата част от сервизите го правят с помощта  машина, но  ние от SCOOTго правим ръчно , за по-дълбоко  абсорбиране . Отнема повече време до като се уверим ,че ски Базата разполага с пълно  абсорбиране на восъка.

 Искаме да се  консултираме с вас кога и къде ще релаксирате със ски, за да сме сигурни, че ските са приели правилния восъка, това е от решаващо значение за постигане на максимално плъзгащо свойство и минимално съпротивление - ние не използваме универсален восък като повечето ски и сноуборд сервизи.

След няколко часа на охлаждане – Ските  вече са готови за роторната восъчна  четка, за да изградят структора и да направят  ската/борда гладка, без восъчно несъответствия. Ние използваме различни видове четки,  по няколко пъти за оптимизиран финал.

Всичко това и още можете да намерите в ски-сервиз SCOOTна Черни Връх 67 на път за Витоша  бихме могли да обслужим вашите ски Експресно +35%. За 1 час на марките(Stöckli, Salomon, Atomic, Nordica, White-Doctor, Rossignol, Volkl, Elan, Dynastar) сноуборд дъски Burton, Dakine, Nitro, flow, drake, k2

На професионално подготвените склонове в Европа, ще бъде добре да имате добре подготвени ски или сноуборд дъски.

Не забравяйте каска за вашата безопасност дори Шумахер я ползва.

Защо  да се харчат всяка година пари за нова ски екипировка? Като ние можем да ви предложим сервиз експрес за 24.90лв 0887 582100 черни връх 65

 

{youtube}

.be{/youtube}

 

Как сами да си сервизираме ските

 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com