x 

Количката е празна

Ние Вярваме, че нашите отношения не свършват, когато завършите курсът за А категория и продължите своя мотоживот. В действителност това е само началото. Предлагаме ви да започнете вашият мото живот сега- Курсове за мотор Категория А, А1, А2, Шофьорски курс категория А+

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
  • Най-простият начин да оцените нивото на мотоциклетиста е да   погледаме, как той превключва предавките.Да превключваме ни се налага често, а неакуратната смяна на предавките прави ездата некомфортна. Опитните водачи вече са напипали правилният метод, но даже те превключват твърде бавно. Бързото превключване е важно, защото в момента, когато нито една предавка не е включена, мотоциклиста е особенно уязвим.Ако, потрябва рязко ускорение (някой влиза в вашата лента, като не ви забелязва), то бързото изпълнение на маневрата не се получава.

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна

Противоположност на   страха – това е увереността. Уверенността се гради на знания и убеденост. Знанието се гради на анализ на физически и психически опит. Убеденоста се гради на вяра в това, че   знанията ни са   верни.

Четирикратния шампион от АМА Майк Болдуин предсказа на Уейн Рейн блестяща кариера в Мото ГранПри преди   Уей да замине в Европа, където той спечели три шампионски титли. Когато   попитали Майк, въз основа на какво е построил предсказанието си, той отговорил: "Аз лично никога не се доверявам на своята предна гума, а Уейн се научи да го прави. Той просто кара така все едно,предната гума държи винаги". Такава увереност се основава на на убеденоста. С други думи , Рейни вярва, че предната гума няма да го подведе. А вярата е движещата сила в   вселената.

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна

Какво е това сила на волята? Това което ни   заставя да действаме, независимо от страха. Ето ви пример. Аз цял живот съм се учил да пея и обичам да пея. Но всеки път преди да изляза на сцена аз изпитвам силен страх. Веднъж помолих разрешение да изпея преди състезание държавният химн пред 24 000 зрители. Аз прекрасно знаех текста и мелодията и многократно съм го изпълнявал пред по-малка аудитория. Но ръцете ми трпериха така силно, че аз с труд удържах микрофона. Тогава просто затворих очи, дълбоко въздъхнах и излязох на сцената. И ми помогна не моята изпълнителска практика, а силата на волята. Просто много години разглеждах страха, като сигнал за начало на действито. Щом нивото на адреналин се повиши, се заставих да изляза на сцената . Ако не бях тренирал,нямаше да мога изпълня химна пред състезанието. Поради това смятам, че ползата от тренировките e безценна.

шофиорски курсове за категория А и А1

Потребителски рейтинг: 4 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна

 Scoot  организират безплатно практическо обучение  за шофьорски курсове - категория  AM и А1, AM на       10:30  до 12:00 ще има мото курс.

 

 На полигона  ще бъдат подредени елементи както при изпит за категория А и А1. Преди преминаването през елементите всеки бъдещ моторист ще бъде инструктиран от професионален инструктор. Продължителността на обучението и теста за всеки ще е от 20 до 40 минути.индивидуално Обучение 

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна

 Японски карбуратор и Българска сглобка за 2ма в слънчеви цветове до 1  седмица доставка   гаранция66месеца само за България

 4 степенна скоростна кутия с крачно превключване, със или без съединител.

  • Уникална за модела скорост до - 80 90 100км/ч
  • разход на гориво 1.9 л/100 км.
  • сглобка подходяща за всякакви пътища и хора1плюс1

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

Още по темата

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com