x 

Количката е празна

Вдигнете сноуборда с крак, за да усетите тежестта му. Сменете посоката като се завъртите около задния си крак. Закантете първо с пета (сноуборда пред вас) и натиснете за да усетите канта и как се огъва сноуборда. Повторете същото със закантване с пръстите. Вече сте шики сноубордист, но все още ви е рано да ходите да правите номера пред мацки с расти. След като сте наравно и сте си закопчали краката към дъската е важно да се научите как трябва да регулирате тежестта на тялото си и да направите няколко леки завоя, наляво надясно.

При каране на сноуборд тежестта винаги пада на предния крак, а задния направлява посоката на движение. За целта трябва да сте леко приведени напред, без да се страхувате, че ще забиете нос в утъпкания сняг. А ако забиете, няма страшно, после следва едно приятно парене на физиономията. На леко наклонено място, може и почти равно, трябва да задивжите сноуборда, както сте го правили като дете със скейт. Тук се получава малко кофти ситуация, защото предния ви крак е извит напълно настрани и ще се чувствате доста нелепо докато тикате някава дъска по снега, а десният ви крак е обърнат некомфортно наляво 

Сноуборд

Но няма как, ако искате мацките да ви харесват след само една година, трябва да минете през всичко това. След като се засилите наравното и сам сте изтикал борда, кажете “Ухууу”. Вече трябва да минете към терен с наклон. Първо закопчавате предния си крак, върху, който пада тежестта докато карате, като го държите присвит, за да може борда да е леко вдигнат и да не правите безумни опити за шпагат. След това, като държите отново тежестта напред, се накланяте и пускате дъската, като задния ви крак трябва да е близо до автомата, за да може да се включи веднага в управлението. Трябва да сте подготвени и да не търсите автомата със задния си крак като ключ в тъмна стая, а да може да го закопчаете веднага, без да променяте центъра на тежестта. 
За финал остава само да ви кажа, че белият цвят има над 170 нюанса, но разпилени кръв и сополи по снега не са нюанси на бялото, а по-скоро  опити на зайчета да  подкарат сноуборд. Наслаждавайте се на падналия сняг , пускайте смело, слушайте музика и животът ви ще е по-хубав! 

 

 Винаги сте искали да се научите да карате сноуборд? Грабнете  предложението на Scoot и се спуснете смело по снежните писти!

1 сноуборд урок за начинаещи , като изберете:
• обучение в група от двама човека - за 39.90лв на човек, вместо за 80лв;
• самостоятелно обучение - за 59.90лв на човек, вместо за 120лв.

Системата, по която се води обучението, е съобразена с възрастта и достигнатото ниво на всеки. Сноуборд училището разполага със собствена база и модерна осигурена сноуборд екипировка.

Условия на офертата.

  • С предварителна уговорка на: 0887 582 100.
  • Уроците се провеждат на Витоша (ски център Алеко и Ветровала), в дните от Понеделник - Неделя, от 12:00 до 16:00ч.
  • Офертата включва и необходимата екипировка - сноуборд дъска, сноуборд обувки, каска и маска.
  • Офертата не включва карта за лифта, за която се доплаща на касите на Витоша ски.
  • При желание може да доплатите за транспорт .
  • Фирмата предлага безплатен транспорт при взимане на дете от офиса на фирмата (бул. "Черни връх" 65), на 30 минути от пистите

 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com