x 

Количката е празна

   Литиевата батерия е сърцето на всеки електрически велосипед.Вашият мотор е безполезен ако тази енергия не се съхранява в батерията.За съжаление обаче,  добрата Ebike батерия често е най-трудната част и най-скъпата.С ограничен брой електрически доставчици велосипедни батерии и безброй различни фактори, включително размер, тегло, капацитет, напрежение, и на разряд, намирането на точната батерия т може да бъде предизвикателство и да доведе до нежелани компромиси.. . .

Но какво, ако не се наложи да направите компромис?Какво става, ако бихте могли да създадете своя собствена Ebike батерия за вашите точни спецификации?Какво става, ако бихте могли да се изградите една батерия с идеалният размер за вашия мотор, с всички функции, които искате, и го направи за по-евтино, отколкото очАКВАТЕ?Това е по-лесно, отколкото си мислите, и аз ще ви покажа как по-долу.

Сега затегнете коланите, вземете едно питие и се пригответе за някои сериозни НЕЩА, защото това не е кратка статия.Но това определено ще бъде със стойност  в края.

Безопасност опровержение: Преди да започнем е важно да се отбележи, че литиеви батерии присъщо съдържат голямо количество енергия, и че поради това е от решаващо значение да се справиш с тях с най-високи нива на повишено внимание. Изграждане на DIY литиева батерия изисква основно разбиране на принципите на батерията и не трябва да се опитава от всеки с липсва на доверие в своите електрически и технически умения. Моля, прочетете тази статия с нейната цялост, преди да опитате да изгради своя собствена Ebike батерия. Винаги се търси професионална помощ, ако е необходимо.

Инструменти и материали:

$1·         18650клетки(повече информация за тези по-долу)

$1·         Pure никел ленти

$1·         Spot заварчик

$1·         Горещи лепило

$1·         Digital велометър

$1·         ножици

$1·         Поялник и спойка

$1·         Karton нестатична лента

$1·         bms

$1·         дължина на силиконова тел 12-16awg

$1·         Пяна за подложка (по желание)

$1·         Голям диаметър целофан вили лента (по желание, нещо)

$1·         пистолет или сешоар (ако използвате термопластична тръба)

$1·         Електрически конектори

$1·         Работни ръкавици или латексови ръкавици

$1·         Предпазни очила

 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com