x 

Количката е празна
Българско електрическо колело - Aктуално и Eвтино!

Световната тенденция за развитие на електрическите коли роди идеята за еко придвижване и на 2 ретро колела. Електрическите колела ще се разпространят по-бързо от електромобилите и oт Scoot.bg казват, че 2019 година е определена за СТАРТ на електрическите колела.

Ето какво РАЗРАБОТИХА нашите ПИРАТИ:

Промо стойността на показаното  ЕКО колело е  1129 лв (до 31октомври 2020година), в сравнение с 10 000 лв за една сложна кола. Затова, Scoot.bg се идентифицира с Е-велосипедите които ще навлязат много по-бързо на пътят, поради ниската си себестойност и изключително нисък разход - от 20 стотинки на 100 км.

 Волтаж: 36 волта, Мощност:250/350 вата, Макс. скорост 31км/ч .за  135мм /задни уши/..

2. Контролер 22А
3. Дръжки спирачки със сензор
4. Масур за газ
5. LCD дисплей sw900- 40km maxs speed
6. PAS/Pedal Assistant Sensor/- сензор за педалите

 7.батерия icr18650 36v/7.9a

6.8a Li-Ion Батерия Samsung  проoмо до 31.09.2019

 

Вариантите, в които се предлагат еко колелата, са 250W, 500W, и 1000W, като за тези двигатели предлагаме и 2 варианта на батерии – ACID и LiPo4.

Всичко това може да бъде компилирано и тествано в специализираният ни сервиз, на бул. Черни Връх 67 в София.

Най-важното, което можете да получите за изграждането на вашият еко велосипед е ПРЕЦИЗНА консултация с цел да изберете най-подходящия продукт за вашите нужди.

Пробегът на еко велосипеда н е около 45-55 км с едно зареждане, което може да извършите на всяко място, снабдено с електричество, предвид малкия обем и килограми на колелото.


Детайлна снимка на еко колело

От гледна точка необходимостта от инфраструктура смятам, че електрическият велосипед е превозно средство което може да се ползва ежедневно - всеки ден срещаме Велосипеди и скутери които преминават между автомобилите и се нареждат отпред на светофарите с мотото – Пръв в Задръстванията – спокойно бих сравнил ЕКО велосипеда със СКУТЕР .

Предвид продължаващите протести заради високите цени на горивата смятам, че ЕКО велосипедът е изключително удобно превозно средство за всеки ПРАКТИЧНО-РАЗУМЕН ЧОВЕК.

 

Както и да го гледате - все си е готино. Българско (е, само е сглобено тук но пък е-екологично чисто, маневрено и не на последно място добро за физиката (стига да не се глезите с "електриката" постоянно :)

Електроколело-ретро-23

Батерия 18650

Изберете своето е-колело сега!

 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com