x 

Количката е празна
Българско електрическо колело - Aктуално и Eвтино!

Световната тенденция за развитие на електрическите коли роди идеята за еко придвижване и на 2 ретро колела. Електрическите колела ще се разпространят по-бързо от електромобилите и oт Scoot.bg казват, че 2021 година е определена за СТАРТ на електрическите колела.

Балкан РАЗРАБОТИХА нашите ИНЖЕНЕРИ:

Промо стойността на показаното  ЕКО колело ЕБАЛКАН250w/8a бaтерия  е  1999 лв   (до 31.5. 2023година), в сравнение с 10 000 лв за една сложна кола. Затова  се идентифицира с Е-велосипедите които ще навлязат много по-бързо на пътят, поради ниската си себестойност и изключително нисък разход - от 20 стотинки на 100 км.двигателят е в задната гума батерията е до колчето за седлаката може да се сгъва и прибира в багажника на всеки автомобил общо тегло 20.5 кг 50% депозит една седмица срок за изработка

Комлекта включва

1.Балкан сгъваем - колело

2. Контролер 15А
3. Дръжки спирачки със сензор
4. газ
5. Връзки Канон
6. PAS/Pedal Assistant Sensor/- сензор за педалите

 7.батерия icr18650 36v/7.8a

 6.Елементи - Батерия  18650 29е  или BAK 3000ma

Вариантите, в които се предлагат допълнителни възможности на еко колелата, са 750W, 500W, и 1000W, като за тези двигатели предлагаме и 2 варианта на батерии – Li-po и LiPo4.

Всичко това може да бъде компилирано и тествано в специализираният ни сервиз, на бул. Черни Връх 69 в София.

Най-важното, което можете да получите за изграждането на вашият еко велосипед е ПРЕЦИЗНА консултация с цел да изберете най-подходящия продукт за вашите нужди.

Пробегът на еко велосипеда н е около 35-55 км с едно зареждане, което може да извършите на всяко място, снабдено с електричество, предвид малкия обем и килограми на колелото.От гледна точка необходимостта от инфраструктура смятам, че електрическият велосипед е превозно средство което може да се ползва ежедневно - всеки ден срещаме Велосипеди и скутери които преминават между автомобилите и се нареждат отпред на светофарите с мотото – Пръв в Задръстванията – спокойно бих сравнил ЕКО велосипеда със СКУТЕР .

Предвид продължаващите протести заради високите цени на горивата смятам, че ЕКО велосипедът е изключително удобно превозно средство за всеки ПРАКТИЧНО-РАЗУМЕН ЧОВЕК на ebike.

 

Както и да го гледате - все си е готино. Българско (е, само е сглобено тук но пък е-екологично чисто, маневрено и не на последно място добро за физиката (стига да не се глезите с "електриката" постоянно :)

 

Балкан 26 ендуро

Балкан сгъваем

 

Батерия 18650

 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com