x 

Количката е празна

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

 

винаги в движение ... езда на две колела!

Желанието се разпространява като горски пожар.Въпреки, че  по принцип се смята за мъжко начинание, все повече и повече жени имат интерес към двете колела.

 Жените стават все по-склонни към мотоциклетна езда- равняващо се на свобода, приключения и вътрешен мир.Въпреки че жените все още са малцинство по малко от 5% за българия      ДАМИ КАНЯТ

 Жените имат скорост, без признаци за връщане на газта. Повечето жени са на стартовата решетка, конкуриращи се на две и четири колела.

Но, за съжаление, все още има предизвикателства,пред които жените ездачи трябва да се изправят.Иска ми се винаги да имаше дъги, пеперуди и слънце в женското мотоциклетно сърце.Не ме разбирайте погрешно, това се случва, след като се случва  не ми обръщайте внимание на глупостите;Въпреки, че винаги ще има няколко дребни препятствия за преодоляване.

Недостатъците да бъдеш жена Rider

1. Постоянно се опитвате да се докажете,

По някаква причина, много мотоциклетисти обмислят мототрип.Сигурен съм, че жените се чувстват под  натиск в групата.Въпреки това, ще чуете повече жени, отколкото мъже, да казват: "Аз съм толкова бавна ..."  Защо си мислим, че ще бързите  мотоциклетисти доказва нещо?Мисля, че това е така, защото ние чувстваме ,че трябва да докажем, че ние  можем да се движим заедно с мото групата.

Има определено  жени, които яздят бързо, и се втурват в светлината на прожекторите веднага, което аз лично мисля, че е страхотно.Но да бъдеш в състояние да яздиш в собствено темпо е най-важното нещо..Скоростта  ​​идва в крайна сметка, с течение на времето, и ние също в крайна сметка осъзнаваме  това. Искам да кажа, за бога, ние сме постоянно под натиск в днешното общество,. Мото ездата не трябва да оказва натиск,а само наслада.   Така че го направете ! 

Мото ездата е най-добрата терапия .Когато се качите на мотора си и отидете на разходка,имате време за магически самоанализ .

 

 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com