x 

Количката е празна

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Тръгвам със скута за драгалевци или по скоро за чичовци нищо ,че чичо не е там след като минавам кръговото джип ме задминава и защо ли полицаите избраха мен не разбрах ,но уви часът е точно 10:00 след 1 час съм изпуснал чичо ,а и дедо ми замина за добро стан.

Скутерът е без гражданска преглед  и фаровете са на Оff,  а бил съм бил говорил по телефона с ръннъра –гледам си мислено портфейла не е на министър моя си е и със стотинките наброява 9лв  беден татко ,но благодарен. За моя радост г-н полицаят не ме пита как съм , а ми съобщава сметката с думите 850лв до тук или ти сваляме номерата .Майче ставам безинтересен , но в моята глава е как от утре ще изчета селянина с колелото без излишни отговорности  фарове и прегледи при доктора .

За да завърша ще благодаря на господина с белият мерцедес който мина в 11:00 часа и се по огледаха в него свалям каска на защото преценката на господата беше правилна скутерът имаше стойност около 500лв а човекът с белия беше роб на 500 000 по-лесно е да вземеш от по-богатият татко.

 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

Още по темата

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com